Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Bingles Shapes

Zábavná vzdělávací puzzle hra, která představí vašemu batoleti barvy, tvary a velikosti. Identifikace tvarů připravuje děti k tomu, aby dobře rozlišovaly písmena a získaly dovednosti potřebné ke čtení. Hra také pomáhá rozvíjet dětskou logiku, jemné motorické dovednosti a pozornost. 

[appbox appstore id1390361590 oldprice=“99Kč“]

Hockey Lights for Philips Hue

Zažijte atmosféru hokejového utkání přímo doma v obýváku! Pomocí aplikace Hockey Lights for Philips Hue umožníte svému chytrému osvětlení zářit v barvách mnoha arén. Vytvoří tak pohlcující zážitek, který se opakuje při každém skórování vašeho oblíbeného týmu.

[appbox appstore id1448522461 oldprice=“79Kč“]

Aureus Prime

Zapamatujte si desku, zápaste se skrytými prvky, vyrobte zlato, upgradujte stroj a bojujte s rostoucím tlakem. Zahrajte si on-line až se třemi soupeři abyste určili, kdo má nejlepší vizuální paměť nebo nejrychlejší prsty. V Aureus je hráč pověřen ovládáním prvků elektricky nabitého stroje na výrobu zlata. Stroj pracuje ve tmě se všemi prvky skrytými od přehrávače.

[appbox appstore id590779021 oldprice=“49Kč“]

Easy Spending Expense Tracker

Easy Spending Expense Tracker je nejvýkonnější a nejpohodlnější aplikace na denní řízení peněz a plánování rozpočtu, která úhledně sleduje všechny vaše „cash flow“. Díky automatickému zálohování přes e-mail je bezpečnost na prvním místě. S touto funkcí se nikdy nebudete muset obávat ztráty cenných finančních dat, ať už náhodným smazáním nebo změnou zařízení. Můžete ji obnovit na jakémkoli zařízení s operačním systémem iOS s nainstalovanou aplikací.

[appbox appstore id437238261 oldprice=“25Kč“]

The Great Coffee App

Máte k dispozici krátký úvod do 19 nejoblíbenějších nápojů na bázi espressa. Každý nápoj je doprovázen průřezovou vizuální reprezentací, takže můžete vidět jednotlivé vrstvy, stručný popis, instrukce pro vaření a ukázkové video. Můžete si vychutnat oblíbené nápoje a sdílet je prostřednictvím Zpráv, AirDrop, Facebook, Twitter nebo e-mailu. Aplikace také obsahuje relaxační hudbu na pozadí.

[appbox appstore id534220544 oldprice=“79Kč“]

Rings Linking

Vysoce návyková logická hra pro všechny! Vaším úkolem bude spojení 3 nebo více stejných barevných prvků. Čím více, tím větší kombo vytvoříte a vaše konto se navýší. Hra nabízí hned několik herních režimů, ze kterých si každý vybere. Pokud tedy máte občasné nudné chvíle, které potřebujete zahnat, vyzkoušejte tuto hru!

[appbox appstore id552244640 oldprice=“79Kč“]

YepNoteS: Simple notes & lists

YepNoteS je jedna z nejjednodušších a nejintuitivnějších možností pro vytváření poznámek a psaní upomínek. Své záznamy můžete spravovat také pomocí vašich Apple Watch, což leckdy ušetří spoustu času. Stačí použít funkci diktování. Nabízí se zálohování dat přes iCloud, takže uvidíte vše potřebné na jakémkoliv zařízení.

[appbox appstore id668384667 oldprice=“49Kč“]

smart-battery-case-iphone-x-fb

Dnes nejčtenější

.