Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Gnarles

Gnarles přináší rozšíření pro vaše iOS klávesnice. Jednoduše totiž budete moci přepnout na tyto samolepky a rozveselit vaši konverzaci s přáteli nebo s rodinou. Tento balíček obsahuje více než 50 druhů, ze kterých je možné si vybrat.

[appbox appstore id1225002598 oldprice=“25Kč“]

Visual Math 4D

VisualMath 4D je profesionální grafická kalkulačka, která vám vyrazí dech! Umožňuje totiž procházet sbírku vestavěných funkcí, jako je trigonometrie, zaokrouhlování nebo základní součet. K dispozici máte také režim vytvoření své vlastní, ať už ve 2D, 3D nebo v již zmíněném 4D a to s časovou proměnnou.

[appbox appstore id657441399 oldprice=“49Kč“]

Even Monsters Are Shy

Osm různých mini-her, které jsou společně propleteny jedním příběhem. Even Monsters Are Shy je hra, která obsahuje dva režimy čtení, profesionální vyprávění, plné barevné ilustrace a interaktivní animace doprovázené vlastní zvukovou stopou. Nenacházející se zde žádné reklamy nebo nákupy, které by mohly vás nebo vaše ratolesti znepokojovat.

[appbox appstore id837222888 oldprice=“25Kč“]

Calculators and Circuits

Calculators and Circuits nabízí více než 20 typů kalkulaček a převodníků, které se vám budou hodit! Kromě těch základních funkcí se tu nabízí i ty pokročilejší, jako například Ohmova kalkulačka, kalkulačka výkonu, převodník teploty, převodník mezi binárními a desetinnými čísly nebo kalkulačka hustoty napájení. Vyzkoušejte!

[appbox appstore id967586965 oldprice=“79Kč“]

Ghost Board

Ghost Board je místo, kde se paranormální situace setkává s vědou. Díky síle pokročilého pole senzorů vašeho zařízení a pokročilých výpočetních algoritmů ožívá tato duchovní deska! Tento nástroj je navržen jako paranormální vyšetřovatel při identifikaci nevysvětlitelných jevů. Nemůže však prokázat ani vyvrátit existenci paranormálu. V důsledku toho je poskytován pouze pro zábavné účely.

[appbox appstore id411298450 oldprice=“25Kč“]

Toppl.

Toppl je perspektivní logická hra pro fanoušky prostorových hlavolamů! Cílem je pohybovat a otáčet dílky tak, aby odpovídaly cílovému tvaru. Za perfektní splnění úkolů budete odměněni hvězdou, pomocí které můžete otevírat další a další etapy. Nabízí 4 vzrušující světy a 40 různých úrovní s odlišnou mechanikou.

[appbox appstore id1389036828 oldprice=“49Kč“]

iphone xs max fb

Dnes nejčtenější

.