Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko Stáhnout či na název aplikace. Ke stažení aplikace můžete použít také QR kód.

PDF to Html Fast Converter

Pokud patříte mezi uživatele, kteří často konvertují PDF soubory na HTML, tato aplikace vám to velice zpříjemní. Podporuje totiž všechny verze formátu PDF a můžete navíc měnit více souborů najednou, což ušetří spoustu času.

[appbox appstore id734383456 oldprice=“25Kč“]

DeskCover

DeskCover skryje veškeré vaše ikony na ploše za krásným efektem a automaticky zvýrazní okno aktivní aplikace. Je to jednoduchý program, který vám uspořádá pracovní plochu jedním kliknutím myši nebo stisknutím klávesové zkratky. Pokud tedy nemáte rádi „binec“, vyzkoušejte to!

[appbox appstore id1257711898 oldprice=“129Kč“]

Chrono Plus – Time Tracker

Pohodlný správce úloh a nástroj pro sledování času s řadou užitečných funkcí. Chrono Plus je vhodný pro každého, kdo potřebuje efektivněji řídit svůj „Timemanagement“. Představuje elegantní a intuitivní rozhraní, ve kterém se budete cítit jako doma. Navíc lze synchronizovat data mezi počítačem a mobilními zařízeními.

[appbox appstore id946047238 oldprice=“129Kč“]

Slevy her pro Mac na Steamu

Day of Infamy

Figment

[appbox steam simple 493540 oldprice=19,99€]

Minit

[appbox steam simple 609490 oldprice=9,99€]

Back to Bed

[appbox steam simple 308040 oldprice=5,49€]

Macbook

Dnes nejčtenější

.