Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Multisaurus

Multisaurus vám pomůže najít to pravé slovo. Stačí zadat jakékoli slovo do vyhledávače a okamžitě se vám zobrazí spousta synonym, nalezených na třech databázích. Poté můžete klepnout na libovolné synonymum, abyste jej přidali do seznamu. Je schopen zobrazit související a sdílená synonyma pro všechna slova ve vašem seznamu a efektivně tak rozšířit vaši schopnost hledání.

[appbox appstore id931310320 oldprice=“49Kč“]

Dead End HD

Pokuste se ovládat Haroldův rozum, jinak uteče! Držte obrazovku a postřílejte všechny zombie. Dead End je náročná a strategická hra, ovládaná pomocí dvou tlačítek. Možná se to zdá jednoduché, ale ani zdaleka není. Kolikrát necháte Harolda zemřít? Nebo utéct?

[appbox appstore id449665764 oldprice=“25Kč“]

Viking Synth

Viking Synth je autentická emulace klasického monofónního analogového syntezátoru. Má tři nepřetržitě proměnné vlnové oscilátory, dva žebříkové filtry a dvě modulace „busses“. Využívá nejmodernější technologii DSP k přesné reprodukci zvuku. Získáte „plug-in“ kvality pro stolní počítače!

[appbox appstore id1085274012 oldprice=“79Kč“]

Abstract Me

Smíchání fotografií s úžasným obrázkem na pozadí, převod do abstraktního stylu! To vše, a mnohem více vám nabízí skvělý editor Abstract Me. Svůj barevný snímek lze také převést na monochromaticky volný s nastavitelností průhlednosti. K dispozici je 513 druhů obrázků!

[appbox appstore id454428218 oldprice=“49Kč“]

Scan My Document – PDF Scanner

Okamžité skenování, vytváření, sdílení a podepisování profesionálních dokumentů PDF pomocí nástroje, který je vždy ve vaší kapse. Pomocí aplikace Scan My Document odpadne potřeba skeneru ve vaší domácnosti. Vše potřebné totiž dokáže váš chytrý telefon. Začněte ho tedy využívat naplno!

[appbox appstore id1273350995 oldprice=“129Kč“]

OrganizedChaosApp

Organized Chaos nabízí vojenský životní styl v aplikacích! Dynamický kalendář, který funguje jako digitální plánovač, kontrolní seznamy, vztahující se k vojenskému životu, a spoustu dalšího. Světové hodiny, tapety na plochu, cenné zdroje nebo fonetická abeceda!

[appbox appstore id1418797021 oldprice=“49Kč“]

Even Monster Get Sick

Even Monster Get Sick představuje šest různých mini her, které jsou spolu propleteny příběhem. Aplikace také obsahuje dva režimy čtení, profesionální vyprávění, plné barevné ilustrace a interaktivní animace. Nebudou vás otravovat žádné nákupy, ani vyskakující reklamy!

[appbox appstore id535303119 oldprice=“25Kč“]

iPad mini space gray psaní

Dnes nejčtenější

.