Zavřít reklamu

Jak už to bývá zvykem, tak i letos se koná vývojářská konference WWDC 2019, kterou můžete sledovat z kteréhokoliv zařízení, které máte doma. Je jisté, že se na této konferenci ze strany Applu dočkáme nových operačních systémů – konkrétně iOS 13, macOS 10.15, watchOS 6 a tvOS 13. Vzhledem k tomu, že jablečná společnost nedávno představila novou generaci AirPodů, pár dnů zpět dokonce i nový iPod Touch, tak existují jen dva scénáře. Buď bude celá konference zaměřená pouze na nové operační systémy, anebo se dočkáme představení nějaké nové pecky, o které nikdo z nás nemá jediné tušení, a která si zaslouží lepší představení než jen přes tiskovou zprávu. Abychom společně zjistili, co si pro nás Apple tento rok přichystal, tak nám nezbývá nic jiného, než se v pondělí, 3. června 2019 v 19:00 dívat na přímý přenos.

Takto vypadaly upoutávky k minulým ročníkům WWDC:

Pokud se i vy nemůžete WWDC 2019 dočkat a odpočítáváte poslední dny, s největší pravděpodobností vás zajímá, kdy a kde se na živé představení budete moct dívat. Předpokládám, že nikdo z našich čtenářů nemá k dispozici tikety do McEnery Convention Center v San Jose v Californii, tudíž si budeme muset vystačit s živým přenosem doma. Jak tedy na Apple zařízeních sledovat živý přenos?

WWDC 2019 na Macu nebo MacBooku

Živý přenos z WWDC 2019 budete na vašem jablečném zařízení s operačním systémem macOS moct sledovat z tohoto odkazu. Pro správné fungování budete potřebovat Mac nebo MacBook běžící na operačním systému macOS High Sierra 10.12 nebo novějším.

WWDC 2019 na iPhonu nebo iPadu

Pokud se na živý přenos z WWDC 2019 chcete dívat z iPhonu, anebo iPadu, tak tak můžete učinit pomocí tohoto odkazu. Abyste stream mohli sledovat, budete potřebovat Safari a iOS 10 nebo novější.

WWDC 2019 na Apple TV

Pokud se rozhodnete jablečnou konferenci sledovat z jablečné televize, máte to nejjednodušší. Stačí si otevřít menu a rozkliknout živý přenos konference.

WWDC 2019 na operačních systémech Windows nebo Android

applewwdc2019-800x574

Dnes nejčtenější

.