Zavřít reklamu

Vzhledem k tomu, že výkon mobilních zařízení stále strmě roste, tak není divu, že se na telefonech dočkáváme čím dál tím větších herních pecek. Nejdříve to bylo PUBG, poté Fortnite a nyní Call of Duty. PUBG Mobile je v době psaní tohoto článku nejoblíbenější hra na App Storu a právě CoD Mobile by se mohlo stát jeho přímým konkurentem. Hra je prozatím ve fázi vývoje, který už však pomalu, ale jistě, končí. Call of Duty Mobile je v momentální fázi k dispozici k předregistraci. Obyvatelé Indie už si hru mohou vyzkoušet a testovat ji, zbytek světa si však ještě bude muset několik týdnů počkat. Pokud i vy chcete být mezi prvními, kterým bude chodit veškeré info a popřípadě později i pozvánka k betaverzi této hry, tak jste tady dnes naprosto správně.

Jak se předregistrovat do Call of Duty Mobile

Pokud se chcete předregistrovat do Call of Duty Mobile, tak tak můžete učinit na oficiálních stránkách hry – stačí kliknout na tento odkaz. Poté stačí sjet níže, dokud nenarazíte na žluté tlačítko PRE-REGISTER NOW, na které klikněte. Poté budete přesměrování na jednoduchý formulář, do kterého stačí vyplnit e-mailovou adresu, heslo k účtu, vaši lokaci a datum narození. Jakmile budete mít vše vyplněno, tak klikněte na tlačítko SIGN UP. Poté se zobrazí děkovná zpráva. To je vše, nyní už jen stačí vyčkat, dokud se možnost beta testování nerozšíří do dalších krajin. Takto si ale můžete být jistí, že vám neutečou žádné zprávy o hře a budete mezi prvními, kteří si budou moci betaverzi na našem území zahrát.

Jak už jsem zmiňoval, momentálně je Call of Duty Mobile k dispozici k beta testování pouze v Indii, a to dokonce pouze na Androidech. Na iOS, potažmo App Store, by se mělo Call of Duty Mobile dostat již brzy. Osobně jsem zvědavý, zdali dokáže Call of Duty Mobile po vydání nějakým způsobem konkurovat již zaběhnutému PUBG, anebo Fortnite. Na to si však budeme ještě nějakou dobu muset počkat. Prozatím se alespoň můžete podívat na trailer níže:

CoD Mobile

Dnes nejčtenější

.