Zavřít reklamu

Přestože od vydání iOS 12.3 uplynulo teprve jedenáct dní, kalifornský gigant nám na iPhony naservíroval systém další. Ten nese označení iOS 12.3.1 a patří mezi menší updaty, jelikož se zaměřuje primárně na opravy chyb. To ostatně potvrzuje i fakt, že jej Apple vydává bez jakéhokoliv beta testování a navíc v pátek večer – tedy v čas, kdy updaty zpravidla nevydává.

Od představení iOS 12 uplyne již brzy celý rok:

Vše, co iOS 12.3.1 na iPhony přináší: 

  • Odstraňuje z aplikace Zprávy problém, v jehož důsledku se v seznamu konverzací mohly objevovat zprávy od neznámých odesilatelů, i když byla zapnutá volba Filtrovat neznámé odesilatele
  • Odstraňuje problém, který mohl bránit zobrazení odkazu Nahlásit ve vláknech zpráv od neznámých odesilatelů

Informace o prvcích zabezpečení obsažených v této aktualizaci najdete na následující webové stránce https://support.apple.com/kb/HT201222

Aktualizaci na nejnovější verze operačních systémů provedete stejným způsobem, na který jste zvyklí i z dřívějška. V případě iOS tedy navštivte NastaveníObecnéAktualizace softwaru.

iOS 12.3.1 je zřejmě předposlední verzí operačního systému iOS 12. Už za necelé dva týdny se totiž dočkáme představení iOS 13, na který se bude Apple v následujících měsících primárně soustředit a chystat jej na podzimní vydání. Nejdřív však bude muset dokončit iOS 12.4, jehož beta testování teprve před pár dny spustil. Právě ten pak bude zřejmě posledním updatem iOS 12.

iOS12-fb

Dnes nejčtenější

.