Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Easy Matrix – To-Do List & Task

Easy Matrix je jednoduchá, ale chytrá a spolehlivá aplikace, sloužící pro tvorbu seznamů, to-do listů a připomínek. Nabízí nastavení opakovaných připomínek, připomínek na základě polohy, odložení připomínek a synchronizace přes iCloud.

[appbox appstore id1455479739]

Team Body Project

Team Body Project představuje komplexní cvičební program pro domácí prostředí. Můžete si zvolit, zda chcete zhubnout nebo nabrat svaly, a aplikace vám nabídne cvičební plán, sestavený takřka na míru.

[appbox appstore id1459910853]

Omen – Flashcards

Neobejdete se při studiu bez výukových kartiček? Aplikace Omen – Flashcards umožňuje nejenom jejich tvorbu, ale nabízí i chytré notifikace, s jejichž pomocí  vás upozorní na optimální dobu ke studiu. Omen rovněž umožňuje import kartiček z jiných aplikací a nabízí synchronizaci a zálohování přes iCloud.

[appbox appstore id1446715064]

The Gardens Between

Arina a Frendt jsou nejlepší přátelé. Vaším úkolem ve hře The Gardens Between bude provést  je jejich  vlastním dobrodružstvím, odehrávajícím se ve snové krajině zahrad a vzpomínek na dětství. Vychutnejte si  fantastickou hru v krásném prostředí s okouzlujícím hudebním doprovodem.

[appbox appstore id1371965583]

Word Life – Crossword Puzzle

Máte rádi hry se slovy? Pak vás určitě bude bavit hra Word Life – Crossword Puzzle, která vám nabídne nespočet slovních hádanek na pozadí uklidňujících obrázků krajiny. Kromě toho vám hra poskytne i zajímavá fakta o přírodě. Hra je zdarma s možností nákupu v aplikacích.

[appbox appstore id1418492982]

iPhone 1 fb

Dnes nejčtenější

.