Zavřít reklamu

Oblíbená finanční společnost Revolut se chystá potěšit nejednoho tuzemského občana. Již v červnu bychom se totiž měli dočkat plné podpory Apple Pay, díky čemuž nebudeme muset například čekat na moment, kdy naše dosavadní banka zavede tuto jablečnou platební metodu. Revolut s touto novinkou přišel na nedávné akci RevRally, která se odehrávala v Londýně, avšak konkrétní datum spuštění doposud nebylo prozrazeno.

Takto jednoduše lze Apple Pay nastavit: 

Revolut doposud podporu Apple Pay vůbec nenabízel, avšak to se nyní chystá změnit. Funkce se prvně dočká patnáct vybraných zemí, mezi kterými je právě i naše Česká republika. Do aplikace Wallet si budeme moci přidat karty fyzické i virtuální, které osobně u Revolutu poměrně často využívám. Dobrou funkcí navíc je, že pokud kartu prozatím nemáte a necháte si ji zatím jen vyrobit, budete  ji moci i tak využívat pro Apple Pay, a to ještě předtím, než k vám vůbec dorazí. Revolut však nezapomíná ani na své „androiďácké“ uživatele, kteří ještě v tomto měsíci budou moci ve službě Google Pay využívat karet VISA. Do aplikace se taktéž dostanou takzvané skupinové trezory. Pro ty z vás, kteří Revolut nevyužívají, slouží trezory pro šetření peněz. Při každé platbě kartou se částka zaokrouhlí a zbytek jde přímo do vašeho trezoru. Jakmile se naplní předem nastavený cíl, můžete si vaše peníze vybrat a začít si jich užívat. S touto novinkou budete moci spořit například s vaším partnerem na společnou dovolenou, díky čemuž se vám značně usnadní celý proces.

Pokud jste doposud využívali služeb společnosti Revolut a vaše banka ještě nezavedla Apple Pay, můžete se začít radovat. Pokud byste však chtěli zůstat věrní tuzemským službám, jako slušná alternativa se nabízí Twisto, která však funguje trošku jinak.

revolut-apple-pay-fb

Dnes nejčtenější

.