Zavřít reklamu

Před krátkou chvílí Apple vydal novou verzi operačního systému tvOS 12.3, která sebou přináší zbrusu novou aplikaci TV. Na tento moment jsme čekali delší dobu, avšak nyní konečně čas testování pominul a my máme k dispozici verzi určenou pro veřejnost. V současné aplikaci TV nalezneme několik vybraných kanálů a značně nám zjednoduší celou jablečnou streamovací platformu, jelikož se vše seskupí do jedné aplikace.

Koncept nové generace Apple TV:

O veškeré placení za obsah se postará samotný Apple a přehrávání bude probíhat přímo v aplikaci. Po aktualizaci v programu TV nalezneme kanály jako HBO, Showtime, Stars, Cinemax, Epix, Smithsonian, Acorn TV a spoustu dalších, přičemž valná většina bude v budoucnu doplněna. Spoustu z nás taktéž potěší, že většina těchto služeb nabízí zkušební verze zdarma, které nám mohou značně pomoci v rozhodování, zdali o ně vůbec stojíme.

Aplikace byla kompletně předělaná a nyní disponuje novým uživatelským rozhraním. Taktéž se nyní plně soustředí na určitou personalizaci a bude se vám snažit nabídnout obsah, který uchvátí přesně vás. Rodiče určitě uvítají sekci určenou pro děti, na které nemohou narazit na žádné pohoršující pořady.

tvos-12-3-fb

Dnes nejčtenější

.