Zavřít reklamu

Služba Apple Arcade, představená koncem března, dorazí na naše jablečná zařízení na podzim tohoto roku. Přinese s sebou více než 100 her, které budeme moci za určitý měsíční poplatek hrát. Každý titul si užijeme kromě iPhonů a iPadů také na Macích a Apple TV a vybírat budeme moci z nejrůznějších žánrů. V tomto seriálu si postupně hry z nabídky Arcade představíme, aby si každý z vás mohl vytvořit seznam těch, které ho opravdu zajímají. Dnešním titulem je Atone: Heart Of The Elder Tree.

Atone: Heart Of The Elder Tree

Vývojáři z Wildboy Studios sídlí na Novém Zélandu a připravovaný titul Atone: Heart Of The Elder Tree bude jejich prvním společným titulem. Jedná se o stylizovanou 2D adventuru s důrazem na příběh. Ten se má dotýkat fantasy a severské mytologie v celkem čtyřech kapitolách. Hlavní postavou bude Estra, která se snaží zjistit pravdu o smrti svého otce.

Příběh se odehrává dvanáct let po vyhlazení jejích lidí a vy se s Esrou vydáváte na cestu. Důležitou roli v příběhu hraje kromě ní a otce také zlý Ikol, vlk Skoll, babička Mytrigg a spoustu dalších velmi zajímavých postav. Zřejmě nejzajímavějším prvek hry Atone je její výrazná stylizace, která je opravdu jedinečná a velmi povedená. V průběhu hraní se máme těšit na mnoho logických hádanek připravených k vyřešení, spoustu dialogů a samozřejmě také souboje.

To vše se bude odehrávat na rozlehlé herní mapě, která je rozdělena do několika hlavních oblastí, které postupně prozkoumáme. Atone: Heart Of The Elder Tree je tedy dalším velmi zajímavým titulem a my se začínáme bát, že nebudeme vědět, co si v rámci Apple Arcade zahrát jako první.

atone fb

Dnes nejčtenější

.