Zavřít reklamu

Expanze Apple Pay v Evropě zřejmě hned tak neskončí. Po nedávném spuštění této jablečné platební služby v České republice, kterou předběhlo jen o pár měsíců Polsku či Německo, se totiž podle dostupných informací již brzy dočkají i na Slovensko a snad i v Nizozemsku. Brzký příchod Apple Pay do země tulipánů totiž dnes potvrdila banka ING. 

Takto jednoduše lze Apple Pay aktivovat na iPhonu: 

Banka na svých webových stránkách zveřejnila banner, ve kterém informuje o brzkém příchodu Apple Pay klasickými slovy “Coming Soon”. Vzhledem k tomu, že banner na webu banky stále visí, je prakticky jasné, že bylo jeho zveřejnění záměrné a tudíž posvěcené samotným Applem. Právě ten totiž vždy drží veškeré informace o startu služby v dané zemi pod pokličkou, kterou odklopí jen pár dnů či týdnů před ostrým startem. Tento scénář se tak dá očekávat i nyní. 

apple-pay-netherlands-ing-bank-800x216

O příchodu Apple Pay do Nizozemska se šušká zhruba již od roku 2017. Toho se však zřejmě kvůli zdlouhavým jednáním Applu s bankami nepodařilo docílit, stejně jako tomu bylo například i v České republice. Na rozdíl od naší země je však v Nizozemsku informací o Apple Pay ještě podstatně méně a tudíž není vůbec jasné, kolik bank například jeho podporu hned od začátku nabídne.

Spuštěním Apple Pay v Nizozemsku se tak Apple opět výrazně přiblíží svému nedávnému slibu, že do konce roku 2019 bude jeho platební služba dostupný ve více než 40 zemích. Snad se tedy v brzké době konečně dočkají i Slováci, které už jejich banky na spuštění též pozvolna připravují. Termín je však stále zahalen tajemstvími. 

apple-pay-fb

Dnes nejčtenější

.