Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Marvin The Cube

Marvin je osamocená malá kostka, která se jen snaží najít místo, kam patří. Objevit svou pravou identitu tím, že se budete snažit dostat před více než 170 záhadných úrovní. Marvin může být přesunut s horizontálně či vertikálně. Vaším úkolem je dostat ho na zelené portály pomocí různých interaktivních dlaždic.

[appbox appstore id1263310851 oldprice=“49Kč“]

SniperSight: Eye Exercises

SniperSight změní způsob, jakým vidíte svět. Je vybaven jednoduchými vědecky založenými očními cvičeními vyvinutými Dr. Horatio Batesem. Jednoduše si vyberte, v jaké kondici jsou vaše oči a aplikace vám poskytne některé základní informace. Poté můžete provést související cvičení. Cvičení trvá jen několik minut, ale musí být prováděno každý den. Jen tak totiž docílíte pozitivních výsledků.

[appbox appstore id1434157023 oldprice=“129Kč“]

Soap Dodgem Challenging Puzzle

Jednoduchá, ale zábavná hra. Snadno přecházejte nahorů, dolů, doleva nebo doprava. Skočte na své špinavé nepřátele a pořádně je vydrhněte! Cestou se pokuste najít všechny skryté odznaky. Své výsledky můžete snadno sdílet na sociálních sítích a soutěžit tak se svými přáteli.

[appbox appstore id1336924490 oldprice=“49Kč“]

Night Web Browser by Alex

Tento noční webový prohlížeč vám poskytne to nejlepší a nepříjemnější vyhledávání na internetu pomocí tmavého režimu, který je mnohem přijatelnější pro vaše oči. Pokud tedy před spaním často brouzdáte webem a pak se vám nedaří usnout, tento prohlížeč bude právě pro vás!

[appbox appstore id659125750 oldprice=“25Kč“]

Pixel Boat Rush

Pixel Boat Rush je zběsilá lodní bojová závodní hra! Snadno se ji naučíte ovládat, ale mistr se z vás lusknutím prstu nestane. Bude to chtít hodně tréninku, abyste dokázali zvládnout nelehké arkády. Cestu vám bude zkřižovat spoustu překážek, které vám dokáží zajistit konec hry. Dávejte si proto pozor!

[appbox appstore id883019754 oldprice=“49Kč“]

Brewer’s Friend

Máme tu něco pro milovníky piva. Brewer’s Friend je totiž aplikace, ve které naleznete spoustu receptů na jeho výrobu. Pokud jste tedy chtěli zkusit vyrobit své domácí pivo, můžete se alespoň inspirovat, zaměnit množství ingrediencí a váš domácí ležák bude na světě!

[appbox appstore id600569349 oldprice=“129Kč“]

Visual Acuity Charts

Jednoduchá aplikace na zjištění, jestli netrpíte krátkozrakostí. Nabídne vám Snellenův diagram, Landoltův graf nebo LEA Symboly pro děti předškolního věku. Sama vám poví, na jakou vzdálenost máte znaky přečíst a můžete začít. Jednoduché, ale precizní!

[appbox appstore id1442509969 oldprice=“129Kč“]

iphone student fb

Dnes nejčtenější

.