Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

SHINE – Journey Of Light

SHINE je jedinečná cesta atmosférickým světem světla a stínu. Hra vás vyzývá k odpočinku od stresového života a k nalezení míru. 40 úrovní vás vezme na cestu nádhernými barevnými světy, kde budete hledat ztracené přátele.

[appbox appstore id1433881849 oldprice=“79Kč“]

Tinyclouds Weather

Tinyclouds dává vaši předpověď do mini světa. Využívá aktuální podmínky venku a vytváří na nich krásnou živou scénu. Můžete si vybrat ze dvou samostatných scén: Miniburg a Woodland. Aplikace také zahrnuje 24-hodinovou a sedmidenní předpověď, současné podmínky, jako je vlhkost a rychlost větru.

[appbox appstore id1365290938 oldprice=“25Kč“]

Tiny Defense 2

Armáda zlých strojů je zpět! Miniroboti potřebují znovu vaši pomoc! Vítejte v Tiny Defense 2, což je zcela nová úroveň špičkové a okouzlující hry. Je zpátky s vylepšenou hratelností, grafikou a spoustou nového obsahu. Převezměte velení a obhajte svou planetu!

[appbox appstore id1219626039 oldprice=“79Kč“]

HappyTruck: Explorer

Silnice je zablokovaná, proto se svým náklaďákem budete muset využít desek, dřeva nebo kamenů, abyste se mohli z jednoho místa dostat na druhé. Samozřejmě stále budete potřebovat dodávat ovoce na trh. Čím více přivezete, tím více bodů dostanete!

[appbox appstore id493734836 oldprice=“49Kč“]

AlphaBlur Image Effects

AlphaBlur Effects využívá neuronovou síť a umělou inteligenci pro automatické rozdělení pozadí a popředí na vašich fotografiích a díky svým speciálním efektům výtvory neuvěřitelně zkrášlí! Efektů je spousta, mezi ty nejpoužívanější patří zejména zaostření či rozostření, „bokeh“ nebo turbulence.

[appbox appstore id1332031137 oldprice=“49Kč“]

Thunderspace ~ Rain & Thunder

Thunderspace vám během dne nedovolí soustředit se na veškerý hluk kolem vás. Velkolepá technologie reprodukce zvukového pole přináší realistické, vysoce kvalitní zvukové prostředí s otevřeným prostorem nad běžnými stereofonními sluchátky.

[appbox appstore id636485814 oldprice=“79Kč“]

Remote Control for Mac

Proměňte svůj iPhone nebo iPad na dokonalé dálkové ovládání pro váš Mac. Použijte zařízení iOS jako trackpad a klávesnici nebo spusťte libovolnou aplikaci z libovolného místa v domácnosti. 

[appbox appstore id884153085 oldprice=“299Kč“]

iphone-fb

Dnes nejčtenější

.