Zavřít reklamu

MP3 a MP4 patří mezi populární formáty, používané pro audio nahrávky a hudbu. Uživatelé často ukládají svou oblíbenou hudbu nejenom do svých smartphonů, ale také na tablety, paměťové karty, do počítačů a podobně. Soubory formátu MP3 a MP4 jsou ale také náchylné ke ztrátě, ať už nechtěným smazáním, nebo třeba naformátováním. Nemusíte se ale bát, že o svá cenná data přijdete nadobro. Aplikace Recoverit Data Recovery vám pomůže ztracené soubory opět navrátit zpět na své místo.

Software Recoverit Data Recovery obsahuje řadu užitečných funkcí, které pomohou uživatelům obnovit jejich ztracená data snadno a efektivně. Recoverit Data Recovery nabízí podporu široké škály audio i video formátů, stejně jako podporu mnoha operačních systémů a zařízení. Jedná se o ultimátní nástroj, sloužící k bezpečnému a spolehlivému  obnovení MP3obnovení MP4 souborů.

Jak obnovit smazané MP3 a MP4 soubory?

První věc, kterou pro obnovu vašich dat potřebujete udělat, je stažení a instalace softwaru Recoverit Data Recovery do vašeho počítače. Poté už stačí jen k počítači připojit externí zařízení, na kterém se vaše MP4 soubory nacházely. Pokud používáte Mac, nezapomeňte stáhnout odpovídající verzi softwaru. Po instalaci vás čeká už jen několik málo snadných kroků:

  • Vyberte pevný disk nebo úložné zařízení, ze kterého chcete své soubory obnovit. Poté klikněte na tlačítko „Start“ pro zahájení procesu obnovy.
  • Recoverit Data Recovery začne okamžitě pracovat na obnově za pomoci procesu skenování. Proces může zabrat nějakou dobu.
  • Jakmile je proces skenování dokončen, můžete obnovitelné soubory zkontrolovat v seznamu výsledků. Aplikace rovněž umožňuje zobrazení náhledu obnovených dat. Po provedení kontroly jednoduše klikněte na tlačítko „Recover“, abyste zahájili proces obnovení MP4 souborů.
  • Pro uložení obnovených MP4 souborů doporučujeme zvolit jiné úložiště než to, na kterém se původně ztracené soubory nacházely. Vyhnete se tak riziku přepsání souborů nebo další ztrátě dat.

Tipy

Výsledky vyhledávání je možné filtrovat podle typu či názvu souboru. V průběhu procesu skenování můžete celý proces pozastavit nebo zcela ukončit kliknutím na tlačítko „Stop“ nebo „Pause“. Výsledky skenování můžete uložit kliknutím na tlačítko „Save“.

Recoverit fb

Dnes nejčtenější

.