Zavřít reklamu

IPady Pro jsou skutečně velmi výkonné stroje, které mnohdy zvládnou nahradit i notebook. Jedním z limitů je ale absence fyzické klávesnice. Toho si je Apple dobře vědom a nabízí pro své iPady Smart Keyboard. Na trhu jsou ale i různé alternativy, které lze mnohdy sehnat za daleko přijatelnější cenu. S jednou takovou nyní přichází i společnost Logitech, která nabízí pro loňské iPady Pro s úhlopříčkou 11“ a 12,9“ pouzdro s podsvícenou klávesnicí a úchytem pro Apple Pencil.

Slim Folio Pro se k iPadům Pro připojuje přes Bluetooth. Výhodou tohoto příslušenství je jistě skutečnost, že akumulátor vydrží na jedno nabití až 3 měsíce. S dobíjením si tedy opravdu není třeba lámat hlavu. IPad Pro jde v pouzdře uvádět do různých poloh, je tedy jen na uživateli, jak pohodlně se mu bude psát. Samotné klávesy jsou rozprostřeny od okraje k okraji, takže je jejich velikost maximální možná k velikosti pouzdra. K dispozici jsou i různé klávesové zkratky například pro upravování jasu nebo hlasitosti. Na okraji pouzdra je rovněž úchyt pro Apple Pencil. A to přesně v místě, kde se nachází Smart Connector. Ztráty pera se tedy už není třeba bát.

Pouzdro Slim Folio Pro se uzavírá magnetickou západkou a je navrženo tak, aby při uzavření rovněž patřičně chránilo rohy iPadu Pro. Pouzdro bude možné si objednat během dubna na webových stránkách společnosti Logitech. Vzhledem k cenovce, která je 120 dolarů za 11“ verzi (necelých 2800 korun) a 130 dolarů za 12,9“ verzi (necelé 3000 korun), se jedná skutečně o velice zajímavého soupeře originální Apple Smart Keyboard.

keyboard-fb

Dnes nejčtenější

.