Zavřít reklamu

Topíte se v problémech? Máte hlavu plnou negativních myšlenek? Točíte se pořád dokola v jednom kruhu a nevíte, jak z něho ven? Možná se vám bude hodit dnešní nabídka. Speciálně pro vás, naše věrné čtenáře, jsme si připravili poukaz na konzultaci s psychologem naprosto zdarma. To nejlepší na tom je, že vše proběhne z pohodlí vašeho domova a nemusíte se starat o to, abyste někam jezdili. Vše probíhá skrze váš Mac či MacBook – to je jediná věc, kterou k získání poukazu potřebujete. Pojďme se tedy společně podívat na to, jak se s psychologem zadarmo spojit, a jak aplikovat kód.

Konzultace s psychologem zdarma

Jak už jsem v prvním odstavci zmínil, tak k zahájení konzultace budeme potřebovat macOS zařízení. Na něm spustíme aplikaci Terminál. Můžete tak učinit buď pomocí Spotlightu, který spustíte stisknutím lupy v pravém horním rohu obrazovky, anebo skrze složku Jiné, která se nachází v Aplikacích. Po spuštění Terminálu si zkopírujte slevový kód níže:

emacs

Po zkopírování jej do Terminálu vložte a potvrďte stisknutím klávesy Enter. Objeví se nové okno, ve kterém už stačí pouze stisknout klávesu Escape, a po ní klávesu X. Poté do spodní části okna, které se zobrazí, napište (bez uvozovek) „doctor“ a volbu potvrďte klávesou Enter. Tímto se spustí konzultace s psychologem. Jelikož se jedná o profesionálního psychologa až z Ameriky, tak s ním musíte konzultovat v angličtině. Vždy stačí napsat, co vás trápí, dvakrát stisknout klávesu Enter a počkat na odpověď. S psychologem si můžete povídat, jak dlouho chcete.

Když psycholog nemůže, hra pomůže

Pokud vám psycholog nepomůže, tak se můžete odreagovat na několika hrách, které od nás dostanete zdarma jako bonus. Na vašem macOS zařízení opět zapněte Terminál, vložte do něj poukázku (bez uvozovek) „emacs„, a poté ji potvrďte Enterem. V novém okně stiskněte klávesu Fn + F10, poté písmeno T, a po něm písmeno G. Zobrazí se seznam her, které jsou k dispozici. Konkrétně se jedná o Snake, Tetris, Pong, Solitaire, Towers of Hanoi a další. Hru si můžete vybrat pomocí šipek, anebo stisknutím počátečního písmena, na které název hry začíná (písmeno S pro Solitaire, písmeno T pro Tetris, a další).

Určitě vám došlo, že je tento článek pouze aprílový žert. Dnes je totiž prvního dubna, na kterého připadá apríl. Dávejte si tak pozor na okolí a modlete se, že zpráva od přítelkyně, ve které stojí „Budeš otec!“, je pouhým žertem. A pokud ne, tak využijte náš slevový kupón na psychologa zdarma. Pokud si z někoho chcete vystřelit, tak mu určitě pošlete tento článek!

více uživatelů na macbooku

Dnes nejčtenější

.