Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Rádi byste si pořídili bezdrátová sluchátka, ale AirPods od Applu ať už kvůli ceně či designu nepřipadají v úvahu? Pak pro vás máme super tip. Ve spolupráci s Mobil Pohotovost jsme si pro 10 z vás totiž připravili slevovou akci na bezdrátová sluchátka Jabra, která mohou zaujmout jak líbivým designem, tak i cenou a výdrží. Ale pozor. Slevový kód je možné využít dohromady pouze 25x. S nákupem tedy rozhodně neotálejte.

Jabra Elite 65t

Prvním modelem z dílny Jabry, na který padla obrovská sleva, je Elite 65t. Jedná se o zcela bezdrátová sluchátka, která nabízí perfektní kvalitu hovorů i hudby. Díky čtveřici mikrofonů se můžete těšit na velmi účinnou redukci okolního šumu. I ta největší vichřice kolem vás vám poslech hudby či vyřizování důležitého hovoru po zvukové stránce neznepříjemní. Potěší rozhodně ale i výdrž baterie, která se pohybuje okolo pěti hodin na jedno nabití bez nabíjecího pouzdra. S ním se pak lze dostat až na 15 hodin, díky čemuž můžete své potřeby poslechu uspokojovat celý den. Za zmínku stojí i kompatibilita s iOS a Androidem či odolnost vůči prachu a vodě podle normy IP55.

Běžná cena sluchátek Jabra Elite 65t je 4760 korun, díky slevovému kódu jabra3132019 je můžete získat za 2590 korun. 

Jabra Elite 65t Active

Druhým zlevněným modelem je Elite 65t Active. I ten nabízí parádní zvuk, pětihodinovou výdrž na jedno nabití a až 15 hodin výdrže s nabíjecím pouzdrem, bezproblémové vyřizování hovorů či velmi pěkný design. Od předešlého modelu se pak liší vyšší odolností proti prachu a vodě – konkrétně IP56.

Běžná cena sluchátek Jabra Elite 65t je 4890 korun, díky slevovému kódu jabra3132019 je můžete získat za 2790 korun.

jabra

Dnes nejčtenější

.