Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

QUOTATO – Simple notebook for quotes

Úžasně jednoduchá minimalistická aplikace pro sběr vašich oblíbených citací. Slyšíš? Piš! Aplikace nabízí uspořádaný seznam, ve kterém budete mít všechny vaše citace na jednom přehledném místě. Podporuje automatické zálohování na iCloud, takže číst můžete i ve vašich dalších zařízeních. Chceš-li být skvělý, musíš se poučit od těch nejlepších. Stahuj QUOTATO!

[appbox appstore id642037182 oldprice=“25Kč“]

Tap! Tap! Boxer’s Story

Vyberte si svého boxera a začněte vítězit! Každý má v určitých parametrech navrch, ať už je to síla, rychlost nebo technika. Dejte proto důvěru tomu pravému a vyzvěte svého protivníka. Na výběr máte několik úderů, z nichž každý ubírá vaší vytrvalosti jinak. Myslete proto na horší chvíle, jinak to neudýcháte!

[appbox appstore id517583675 oldprice=“49Kč“]

Tape Measure AR

Aplikace Tape Measure AR využívá k měření vašich objektů virtuální realitu, pomocí které se v aplikaci budete cítit velmi reálně. Je to nejrychlejší způsob, jak změřit fyzické objekty na každou vzdálenost! Jednoduchým vybráním počátečního a konečného místa se bleskurychle objeví naměřený výsledek. Neváhejte a vyzkoušejte to!

[appbox appstore id1297209973 oldprice=“99Kč“]

HORSE Poker Calculator

Pomocí HORSE Poker Calculator se stanete lepším poker hráčem! Aplikace je schopná vám vypočítat šanci u 5 typů her: Holdem, Omaha, Raz, Stud a Eight or Better. Kalkulačky Holdem a Omaha používají vyčerpávající výčet, což značí, že každý výsledek daného scénáře je vyhodnocen. U zbylých 3 kalkulaček používá náhodný výběr, aby zvládly velké množství možných výsledků. Všechny výsledky jsou přesné a okamžité.

[appbox appstore id607740798 oldprice=“25Kč“]

Baby Beat™ Heartbeat Monitor

Tento program vám umožní zaznamenat váš skutečný tep a tep vašeho dítěte v době těhotenství. Spočítá počet tepů srdce zcela bezpečně. Velmi jednoduché, ale užitečné!

[appbox appstore id941139828 oldprice=“99Kč“]

Background Color

Vytvořte krásné tapety o 40 typech přednastavených a přizpůsobitelných specifických barev. Na výběr je několik úprav, jako je vinětace, gradace barvou nebo přechod z jedné na druhou. Navíc máte možnost nastavit na kalendář na uzamčenou domovskou obrazovku.

[appbox appstore id730918996 oldprice=“79Kč“]

i2Reader Cloud

Máme tu něco pro čtenáře! i2Reader Cloud je totiž perfektní čtečka vašich elektronických knížek. Jak už z názvu vyplývá, podporuje zálohy na iCloud, takže můžete číst jak na v MHD na iPhonu, tak doma na iPadu. Pokud váš telefon disponuje funkcí 3D Touch, nabízí se vám při podržení nad daným slovem překlad, vyhledání na Wikipedii nebo nápověda ve slovníku.

[appbox appstore id968326317 oldprice=“99Kč“]

iphone x ipad pro fb

Dnes nejčtenější

.