Zavřít reklamu

AirPods 2. generace jsou v České republice a na Slovensku téměř nesehnatelné. Nám se však jedny přesto podařily ukořistit, díky čemuž se s vámi můžeme o naše první dojmy z nich podělit. Ještě, než se však do sepisování prvních dojmů z AirPods 2 pustíme, vám přinášíme krátký unboxing. I ten je totiž dle nás skutečně zajímavý a to z jednoho prostého důvodu – bezdrátového nabíjení. O tom ale později. 

Pokud si novou generaci AirPods od Applu zakoupíte, dostanete jí zabalenou v klasické bílé krabičce s vyobrazením sluchátek na horní straně, nápisy AirPods po bocích a pár technickými specifikacemi spolu s dalším obrázkem na straně zadní. Že se nejedná o první generaci zjistíte prakticky jen podle zelené LED diody na obrázku sluchátek a nápisu Wireless Charging Case v případě, že sáhnete po verzi s bezdrátově nabíjecím pouzdrem. Poměrně zajímavé je, že se na krabičce u certifikací a adres výrobce vyskytuje rok 2018 místo 2019, z čehož se dá usuzovat, že Apple plánoval vypuštění této verze skutečně již vloni. 

Poměrně úsměvné je to, že si zábavu s AirPods můžete užít ještě předtím, než je vůbec rozbalíte. Bezdrotově nabíjecí pouzdro totiž můžete dobíjet dokonce i umístěné v krabičce, což si jednoduše ověříte na všech bezdrátových nabíječkách opatřených indikační diodou. Co se týče obsahu balení, ten se od první generace samozřejmě v ničem neliší. Kromě samotných sluchátek v něm totiž naleznete USB-A/Lightning konektor spolu s několika brožurami, které vám mají objasnit fungování AirPodů a především vám pak vysvětlí, co znamenají jednotlivé barvy LED diody a její blikání. 

IMG_1794
IMG_1794

Dnes nejčtenější

.