Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

My Very Hungry Caterpillar AR

Hra My Very Hungry Caterpillar AR přináší pro vaše děti skvělou podívanou ve virtuální realitě. Začínáte tím, že se vylíhnete z vajíčka jako housenka přímo ve vašem obývacím pokoji. Abyste mohli vyrůst a stal se z vás motýl, potřebujete hodně jíst. Prostřednictvím bezkonkurenčních aktivit AR se vaše dítě dozví mnoho o přírodě a objevuje lásku k ní.

[appbox appstore id1277085142 oldprice=“49Kč“]

Tweety Pro Widgets for Twitter

Aplikace Tweety umožňuje nastavit příspěvky kterých uživatelů budete chtít vidět, jak často budete chtít aktualizovat, kolik informací má být zobrazeno a zda chcete nebo nechcete provádět rychlé akce. Než ale začnete, musíte propojit své účty na Twitteru s touto aplikací a poté můžete přizpůsobit widget.

[appbox appstore id1123323511 oldprice=“25Kč“]

Reminders Widget

Potřebujete pořádné připomínky? Reminders Widget pro vás má řešení! Aplikace nabízí převedení textu ze schránky na připomínku, zadání nové připomínky bez odemknutí zařízení, zobrazení podle skupin či přehledné řazení.

[appbox appstore id1092737242 oldprice=“49Kč“]

Trigono – dangerous triangles

Jste malý Trigono, který se snaží přežít ve světě svých dalších nebezpečných objektů. Vyhýbejte se červené nebo rovnou explodujete. Poté musíte restartovat úroveň. Nemůžete zůstat nikdy v klidu, jen díky pohybu totiž můžete pokračovat. První úrovně jsou navrženy tak, abyste se se hrou seznámili a naučili se ji ovládat.

[appbox appstore id1435490822 oldprice=“49Kč“]

Accurately Financial Calculator

Jednoduchá ale přesná finanční kalkulačka. Pomůže vám s výpočty časové hodnoty peněz, budete mít na výběr mezi ročním, pololetním, čtvrtletním nebo měsíčním obdobím. Získáte rozpis amortizace. Vaše operace se automaticky ukládají do paměti, takže několik posledních výpočtů můžete snadno dohledat.

[appbox appstore id418165048 oldprice=“25Kč“]

YoWindow

YoWindow je unikátní nová aplikace pro počasí. Je to živá krajina, která odráží vaše skutečné počasí. Například, pokud prší – prší v YoWindow. Ale velká věc je, že můžete posunout čas vpřed a díky tomu uvidíte jak se počasí bude měnit během dne. Vidíte aktuální počasí, předpověď pro dnešek a několik dní dopředu.

[appbox appstore id799653744 oldprice=“79Kč“]

Stickers PolCar

Legrační rozšíření do vaší klávesnice přináší aplikace Stickers PolCar, díky které se zajisté velmi nasmějete. Nachází se zde nesčetně známých tváří, včetně té velmi dobře známé, prezidenta Spojených států amerických, Donalda Trumpa.

[appbox appstore id1274210027 oldprice=“25Kč“]

2018-iphones-trio-fb

Dnes nejčtenější

.