Zavřít reklamu

Poté, co Apple v minulých dnech znenadání představil nové iPady, vylepšené iMacy a AirPods druhé generace, bychom se na pondělní konferenci měli dočkat snad už jen nové streamovací služby. Většina z vás určitě čeká i na představení AirPower, což bohužel nemůže nikdo z nás potvrdit. Vzhledem k informacím, které se však v posledních dnech prohnaly internetem, bych na představení jablečné bezdrátové nabíječky příliš nevsázel. Spíše bych od Applu očekával nějaké jiné překvapení. Pokud chcete být mezi prvními, kdo nové produkty a služby od Applu uvidí, tak tak vám nezbývá nic jiného, než se v pondělí, 25. března 2019 v 18:00 dívat na přímý přenos.

Pokud se i vy nemůžete představení nových Apple produktů a služeb dočkat a odpočítáváte poslední hodiny, s největší pravděpodobností vás zajímá, kdy a kde se na živé představení budete moct dívat. Jak tedy na počítačích s Windows sledovat živý přenos?

Představení na Windowsu

Konference Applu můžete již dva roky na Windowsu sledovat přímo z prohlížeče a nyní by tomu nemělo být jinak. Apple doporučuje živý přenos sledovat z prohlížeče Microsoft Edge z Windows 10, ale vzhledem ke zkušenostem z minulých Keynote už není problém sledovat i z ostatních prohlížečů, jako je například Chrome nebo Firefox (prohlížeče musí podporovat MSE, H.264 a AAC). K živému přenosu se dostanete pomocí tohoto odkazu.

Představení na Apple produktech nebo na zařízeních Android

Jak sledovat představení nových produktů od Apple na ostatních plaftormách? V případě produktů od Applu se podívejte na tento článek, informace o sledování na Androidu pak přineseme zítra.

appleitsshowtimeevent-800x543
appleitsshowtimeevent-800x543

Dnes nejčtenější

.