Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Nakupování po internetu bere valná většina z nás již radu let jako naprostou samozřejmost. Není se však příliš čemu divit. Objednávky vyřídíme velmi jednoduše z pohodlí domova, obchody mají obrovský výběr zboží a ceny jsou navíc mnohdy daleko přijatelnější, než v klasických kamenných obchodech. Jedinou nevýhodou může být poštovné, které mnohdy nevychází zrovna lacině a u levnějších objednávek se do finální ceny promítne skutečně výrazně. Pokud však nyní nakoupíte na Alze, na poštovném můžete solidně ušetřit. 

Už od Vánoc běží na Alze akce na dopravu zdarma, kterou si můžete vychutnat při nákupu nad 1000 korun. Jediné, co musíte pro získání dopravy zdarma udělat, je zaplatit svůj nákup nad 1000 korun platební kartou a do pole pro objednávku zadat kód PLATIMONLINE. Poté už jen jednoduše dokončíte objednávku a můžete se na ní v následujících dnech těšit. 

Na Alze si můžete předobjednat už i nové iPady Air: 

Pokud se tedy chystáte na nákup na Alze, určitě na možnost dopravy zdarma nezapomeňte. Ušetříte díky ní sice jen pár korun, i tak však rozhodně potěší. Při nákupu zboží za minimální cenu vám totiž ušetří zhruba 10 % její ceny, což rozhodně není špatné. 

alza fb

Dnes nejčtenější

.