Zavřít reklamu

Společnost Apple dnes představila nový iPad mini se 7,9palcovým Retina displejem s TrueTone zobrazením, kompatibilitou s Apple Pencil, skvělým výkonem a novými funkcemi. Světlo světa spatřil také nový, lehký, tenký iPad Air s podporou Apple Pencil. Spolu s ním také začala na svých webových stránkách prodávat příslušné doplňky – kryty Smart Folio a Smart Cover v příjemných tlumených barvách.

Smar Cover na 10,5palcový iPad Air je k dostání v papájové, uhlově šedé, pískově růžové a bílé barvě a stojí 1390 korun. Kryt je vyrobený z jediného kusu polyuretanu, při zavření dokáže iPad uspat a při otevření zase probudit. Smart Cover poslouží také jako užitečný stojánek, snadno se nasazuje i sundavá.

Kryt Smart Cover je k dispozici i ve variantě pro nejnovější iPad mini. Barevná provedení jsou stejná, jako u verze pro iPad Air, materiálem je také polyuretan. Kryt Smart Cover pro iPad mini seženete za 1190 korun.

Majitelé 12,9palcových iPadů Pro mohou své miláčky nově obléknout do krytu Smart Folio v uhlově šedé, pískově růžové a bílé barvě. Smart Folio pro iPad Pro chrání obě strany iPadu, při otevření tablet probudí a při zavření uspí a umí sloužit i jako stojánek. Smart Folio pro iPad Pro stojí na stránkách Applu 2790 korun.

Smart Folio iPad fb

Dnes nejčtenější

.