Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Ve spolupráci s naším partnerem Mobil Pohotovost jsme si pro vás připravili parádní slevovou akci na pět smart vychytávek, které by se vám mohli hodit jak do domácnosti, tak i mimo ni. Na všechny můžete získat díky slevovému kódu výraznou slevu, avšak jen tehdy, pokud jej využijete včas. Kód je totiž aktivní dohromady jen na 30 využít, takže s nákupem rozhodně neváhejte.

Smartwatch Xiaomi Huami Amazfit 2

Pokud hledáte hezké chytré hodinky, které se na první pohled tváří jako klasické, právě jste je našli. Smartwatch Huami Amazfit 2 od Xiaomi totiž přesně tato kritéria splňují a navíc se mohou pochlubit i řadou parádních funkcí v čele s krokoměrem, GPS či 4GB úložištěm pro vaší oblíbenou hudbu potěší i parádní pětidenní výdrž baterie či zpracování z odolných materiálů. 

Běžná cena hodinek Xiaomi Huami Amazfit 2 je 4590 Kč, díly slevovému kódu lsa133 je však můžete získat jen za 3990Kč.

45802-1181097_0b

Chytrá váha Xiaomi Mi Smart Scale

Léto se pomalu blíží a na to začít na sobě makat, abychom se do jeho příchodu dostali do formy, je nejvyšší čas. Pomoci nám k tomu může i chytrá osobní váha Xiaomi Mi Smart Scale, která vás nejen zváží, ale změří vám i spoustu dalších jiných hodnot. Potěší i konektivita s mobilní aplikací, díky které budete mít o svém těle perfektní přehled, čí líbivý minimalistický design. 

Běžná cena váhy Xiaomi Mi Smart Scale je 790 Kč, díky slevovému kódu lsa133 jí však můžete získat za 449 Kč. 

16010-1704934-1

Elektrická koloběžka Xiaomi Mi Electric Scooter

Chůze je sice příjemná a cestování autem taky mnohé z nás hned tak neomrzí, avšak ani v jednom případě si určitě neužijete takovou zábavu, jako při jízdě na elektrické koloběžce Mi Electric Scooter z dílny Xiaomi. Její akumulátor vám zajistí dojezd až 30 kilometrů, Bluetooth spojení zase veškeré jízdní statistiky ve vašem mobilu a díky snadnému složení jí bez problému nasoukáte třeba i do MHD. 

Běžná cena koloběžky Xiaomi Mi Electric Scooter je 11990 Kč, díky slevovému kódu lsa133 jí však můžete mít jen za 10490 Kč a to jak v černé, tak bílé variantě.

47277-32891-1705197-1

Robotický vysavač Xiaomi Mi Robot Vacuum

Uklízení domu či bytu je pro mnohé z nás hotový očistec. Proč tedy tuto neoblíbenou činnost nesvěřit alespoň částečně někomu či něčemu jinému? Nebojte, vaší drahou polovičku tentokrát k úklidu přemlouvat nebudeme. Hravě si totiž vystačíme s robotickým vysavačem Xiaomi Mi Robot Vacuum, který bez problému váš dům či byt zmapuje a vysaje či vytře. Problém mu navíc nedělají ani menší nerovnosti jako například prahy dveří. Jedná se zkrátka o pomocníka, který by vám doma rozhodně neměl chybět. 

Běžná cena vysavače Xiaomi Mi Robot Vacuum je 8990 Kč, díky slevovému kódu lsa133 jej však můžete získat za 6990 Kč. 

46589-roboticky-vysavac2

Bezpečnostní kamera Xiaomi Mi Home Security Camera  

Je pro vás důležité dokonalé zabezpečení vašeho příbytku? Pak by vás mohla zaujmout bezpečnostní kamera Xiaomi Mi Home Security, která se o snímání domu, bytu či jeho okolí hravě postará. Kamera se může pochlubit parádními barvami i při slabém osvětlení, vysokou kvalitou obrazu či skvělým nočním viděním. Potěší i kompatibilita se smartphonem či podpora obousměrné komunikace. 

Běžná cena bezpečnostní kamery Xiaomi Mi Home Security Camera je 1390 Kč, díky slevovému kódu lsa133 jí však můžete získat jen za 990 .

51637-xiaomi-mi-home-security-camera
Xiaomi-Mi-Scooter-2-FB

Dnes nejčtenější

.