Zavřít reklamu

Na iPhonech nejsou karetní hry ničím příliš oblíbeným, avšak na iPadech je situace přesně opačná. Popularitě se těší zejména Hearthstone ze světa Warcraftu, ale také například titul zasazený do kulis The Elder Scrolls s podtitulem Legends. Nový titul Pirates Outlaws by mohl být zajímavým oživením této kategorie her.

Pirates Outlaws má na svědomí čínské vývojářské studio Fabled Game Studio a jedná se o jejich první společný počin. Ve hře budete samozřejmě sbírat kartičky a z nich si vytvářet vlastní balíček, abyste dosáhli na co nejlepší kombinaci. Nicméně nejprve si vyberete jednoho ze šesti dostupných pirátů s připraveným balíčkem, se kterým se pustíte do hry. Navíc se budete starat o svou expedici a nutný bude i průzkum, díky kterému získáte více zlata a tolik potřebnou reputaci. Oživením klasické tahové hratelnosti má být i nutnost hlídat dostatek munice, bez které své soupeře neporazíte.

Celkem je připraveno 50 protivníků a 20 unikátních bossů, které musíte při průchodu hrou porazit. Ta je rozdělena zatím na tři kapitoly, ale tvůrci slibují přidání dalších v průběhu času. Nasbírat můžete až 250 kartiček a z nich se pokusíte sestavit takový balíček, že na vás bude každý protivník krátký. Velmi zajímavě zní také fakt, že herní mapa plná ostrovů bude náhodně generovaná, takže bude mít každý průchod hrou částečně odlišný.

Hra není dostupná zdarma, v App Storu ji najdete s cenovkou 25 Kč a navíc obsahuje mikrotransakce, pomocí kterých si nakoupíte více zlaťáků. Pirates Outlaws vypadá z traileru opravdu parádně, především svou stylizací. Zda má šanci probojovat se na výslunní v konkurenci ostatních karetních her ukáže až čas.

[appbox appstore id1442776789]

pirates outlaws fb

Dnes nejčtenější

.