Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Docs² | for Microsoft Office

Začněte pracovat chytře, efektivně a online. Tato aplikace vám umožní rychlou tvorbu dokumentů balíčku Office, jejich sdílení, úpravy, ukládání online a mnoho dalšího.

[appbox appstore id780621650 oldprice=“89Kč“]

Color your Keyboard

Nudí vás vaše stávající iOS klávesnice? Přizpůsobte si ji na míru a nešetřete barvami. Klávesnici můžete používat napříč všemi aplikacemi, na výběr máte ze spousty různých designů.

[appbox appstore id1063383984 oldprice=“29Kč“]

Brightly – Fix Dark Photos

Aplikace Brightly – Fix Dark Photos vás zbaví starostí se špatně osvětlenými fotografiemi. Umí si poradit s nedostatky, způsobenými zhoršenými světelnými podmínkami, a upravit vaše snímky tak, že budou vypadat úchvatně.

[appbox appstore id1270382069 oldprice=“89Kč“]

Budget and Expense Tracking

Divíte se každý měsíc před výplatou, kam se poděly všechny vaše peníze? Aplikace Budget and Expense Tracking vám pomůže naplánovat si výdaje, sledovat útratu a ještě ušetřit.

[appbox appstore id1038093050 oldprice=“89Kč“]

Doppi: a simple music player

Aplikace Doppi vám umožní synchronizovat nebo stáhnout vaši hudbu z iTunes. Můžete si vytvořit vlastní playlisty v jedinečném, jednoduchém, nerušivém designu, který si můžete sami přizpůsobit.

[appbox appstore id1002899671 oldprice=“59Kč“]

Block vs. Block

Kdo by nemiloval hry ve stylu legendárního Tetrisu? Aplikací tohoto typu není nikdy dost. Ne všechny jsou ale zábavné, kvalitní a dobře vypadající. Block vs. Block vás určitě bude bavit. V nabídce má šestnáct rozdílných tvarů a čtyři různé speciální položky, ovládání hry je jednoduché a uživatelské rozhraní příjemné na pohled.

[appbox appstore id500909640 oldprice=“149Kč“]

Fluxly

Fluxly je pestrobarevná, zábavná hudební aplikace, která vás nebude ani minutu nudit. Vybírejte zvuky z vestavěné banky, nahrávejte vlastní, a kreativně je sestavujte do vlastních originálních smyček.

[appbox appstore id1376844813 oldprice=“29Kč“]

iOS Apps 120

Dnes nejčtenější

.