Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry pro macOS. Vybíráme ty, které jsou dočasně zlevněné nebo zcela zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zlevněná či zdarma.

App Store

Cross DJ

S aplikací Cross DJ z vás brzy bude profesionální DJ. Aplikace umožňuje mixovat nejen audio, ale také video. Obsahuje všechny potřebné funkce a možnosti, které správný DJ potřebuje.

[appbox appstore id417725762 oldprice=“929 Kč“]

Snapheal – Fix your photos.

Odstraňte z fotografie objekty, které na ní nechcete mít, díky aplikaci Snapheal – Fix your photos. Vylepšete svou pleť, nebo smažte nějaký objekt z fotografie úplně.

[appbox appstore id480623975 oldprice=“279 Kč“]

The Sims™ 2: Super Collection

Oblíbená hra The Sims 2 je dnes pro vaše Macbooky ve slevě. Vytvořte si zde svou rodinu, postavte jim dům a řiďte jejich životy.

[appbox appstore id883782620 oldprice=“899 Kč“]

Steam

Mini Golf Arena

Mini Golf Arena je sportovní oddychová hra pro všechny milovníky golfu. Čeká vás zde plno levelů a mnoho prostředí, ve kterých překonáváte jamky.

[appbox steam simple 485670 oldprice=“8.89 €“]

Lucid Dream

V dobrodružné hře Lucid Dream hrajete za malou Lucy, která se vydává do světa snů zachránit svou matku. Na cestě jí čeká několik misí, které musí Lucy splnit, aby matku zachránila.

[appbox steam simple 773090 oldprice=“12.49 €“]

Mosaics Galore 2

Oddychová hra Mosaics Galore 2 zabaví jak děti, tak dospělé. Ve hře skládáte různé tvary do prázdné plochy a postupně sledujete, jaký motiv se v obrázku skrývá.

[appbox steam simple 575900 oldprice=“3.99 €“]

MacBook Pro Touch Bar FB

Dnes nejčtenější

.