Zavřít reklamu

Vydání třetích vývojářskách beta verzí nových operačních systémů iOS 12.2, tvOS 12.2 a watchOS 5.2 jsme se sice dočkali teprve včera, avšak už dnes vydal Apple u prvních dvou zmiňovaných systémů i bety veřejné. Pokud jste tedy i vy zapojeni do veřejného beta testování, neváhejte a stahujte. Pokud nejste, ale chtěli byste, navštivte stránku beta.apple.com a zde se k testování zaregistrujte. Vše je samozřejmě naprosto zdarma. Místo peněz po vás bude Apple chtít jen feedback, který navíc stejně poskytovat nemusíte.

Takto to vypadalo, když Apple poprvé světu ukázal iOS 12:

Přestože nové verze systémů přináší oproti předchozím updatům o poznání více novinek, při pohledu na jejich důležitost je jasné, že si ty největší „pecky“ Apple nechává až na nový iOS 13. Jeho vývoj je však již v plném proudu a dle dat návštěvnosti webů je již Apple dokonce testuje i na nich. Ostatně, i na Letem světem Applem jsme pár návštěvníků s iOS 13 a macOS 10.15 zaregistrovali.

K představení iOS 13 a dalších nových systémů dojde jako již tradičně na červnové vývojářské konferenci WWDC, která by se měla konat v prvním červnovém týdnu. Snad nám tedy Apple novinkami vyrazí dech a hlavně je dotáhne k naprosté dokonalosti. Přešlap podobný tomu, který si dovolil u iOS 11, bychom si totiž již rozhodně nepřáli.

iphoneios12-fb

Dnes nejčtenější

.