Zavřít reklamu

Herní vývojář Peter Molyneux má za sebou několik velmi úspěšných her, jako například Black & White či Fable, ale také propadák Godus. I přesto je považován za vizionáře a především jeho entuziazmus a zápal pro vytváření her je opravdu nakažlivý. Na čem pracuje nyní?

Se svým studiem 22Cans se aktuálně věnuje vývoji titulu Legacy. V něm se stanete vynálezcem a budete vytvářet cokoliv budete chtít. Molyneux tím podle svých slov chce dosáhnout toho, aby se hráči cítili úspěšní a oceňovaní. Budete si také vybírat zakázky a své výtvory budete samozřejmě prodávat a snažit se vydělat balík. Až se vám to povede, rozjedete opravdovou firmu, naberete zaměstnance a budete nadále růst. Důležité bude, jak se vám bude dařit plnit přijaté zakázky a tím si budete zlepšovat či zhoršovat vaši reputaci.

Studio 22Cans svůj styl nezapře:

Velmi pěkně působí také grafická stránka Legacy. Je opravdu moc pěkná a velmi barevná, jak je pro hry od 22Cans typické. Celkově se ze záběrů hra jeví jako naprosto ideální pro mobilní zařízení, na které by dle aktuálních zpráv měla vedle PC také vyjít. Bohužel na datum vydání, cenu a další podrobnosti si ještě budeme muset počkat.

Peter Molyneux se o Legacy rozpovídal pro youtubový kanál Red Bull Gaming a vy si celý rozhovor můžete pustit níže. Už během prvních vět můžete vidět jeho již zmíněný zápal a nadšení, kdykoliv mluví o některé ze svých her.

legacy fb

Dnes nejčtenější

.