Zavřít reklamu

Před nějakou dobou spatřily světlo světa zajímavé samozavazovací tenisky Nike Adapt BB, které si ihned získaly svou zaslouženou popularitu. Můžeme je spatřit na nohou téměř každého hráče basketbalového týmu Duke Blue Devils, a nebo si je taktéž oblíbily děti slavného LeBrona Jamese. Pozadu však nechce v tomto ohledu ani Puma, která chystá tenisky Fit Intelligence (Fi). Ty taktéž disponují samozavazovacími tkaničkami a těšit se na ně můžeme v příštím roce. A ano, zavážete si je přes iPhone a Apple Watch.

Za novými teniskami značky Puma stojí tři roky vývoje a pravděpodobně se od modelu Adapt BB značně lišit nebudou. Co by však mohlo přesvědčit lidi o koupi, je jejich nižší cena. Teniky Fi totiž vyjdou na „pouhých“ $330 (7400 korun), což je o $20 méně, než konkurenční Nike. Každá teniska je na vrchní straně vybavena speciálním motorem, který se postará o utahování a povolování tkaniček. Co se týče designu, v tom Puma vsadila na osvědčenou černou barvu, avšak v budoucnu bychom se mohli dočkat taktéž jiných barevných variant. Dalším designovým prvkem je umístění LED osvětlení na stranách obuvi.

Snímky z níže přiloženého videa, v kterých se Puma Fi recenzují:

Ovládání tenisek přes iPhone

Co bude tvořit tenisky zcela unikátní, je jejich kooperace s jablečným telefonem. Majitelé tenisek budou samozřejmě schopni si je „zavázat či rozvázat“ pomocí tlačítek, avšak v případě potřeby se budou moci spolehnout pouze na svůj iPhone nebo Apple Watch a speciální aplikaci pro správu tkaniček. Tenisek Puma Fit Intelligence bychom se měli dočkat v roce 2020 a připravit bychom si na ně měli minimálně 7400 Kč.

puma-iphone-samozavazovaci-boty

Dnes nejčtenější

.