Zavřít reklamu

Mario je historicky jednou z nejvýraznějších a nejoblíbenějších herních postaviček. Není tedy divu, že je oznámení jakékoliv hry s tímto italským instalatérem velkou událostí. Vývoj hry Mario Kart pro iOS nám Nintendo prozradilo 31. ledna 2018, tedy skoro přesně před rokem. Dočkat jsme se tohoto titulu měli nejpozději do konce února 2019, všechno je bohužel jinak.

Nintendo před rokem vydalo toto prohlášení: „Hra Mario Kart na iOS přichází aby se připojila k předchozím vydaným titulům Super Mario Run a Animal Crossing. Už roky si fanoušci Mario Kart stěžovali, proč jim Nintendo nepřinese hru na smartphony, dále se už obávat nemusí. Detaily chystaného Mario Kart zatím Nintendo tají. Její přesný název bude Mario Kart Tour a její vydání je plánováno před březnem 2019.“

Super Mario Run je celkem oblíbenou hrou, někteří si však stěžují na vyšší cenovku:

To bohužel nadále neplatí, jak jsme se dozvěděli z poslední finanční zprávy Nintenda: „Na trhu s malými smart zařízeními bylo plánováno vydání Nintendo Kart Tour tento fiskální rok. Vzhledem ke snaze zlepšit celkově kvalitu hry a rozšířit obsah titulu, který bude dostupný ihned po vydání, se datum vydání posouvá na léto tohoto roku.“ Fanoušky jistě tato zpráva nepotěšila, ale musíme to brát tak, že je lepší odsunout vydání hry, než s ní přijít na trh v nedodělaném stavu.

Mario Kart Tour bude možné stáhnout zdarma, přičemž dostupná bude pouze část hry. Pokud po jejím vyzkoušení bude chtít hráč pokračovat, bude potřeba zaplatit určitou částku pro plné odemčení. Se stejným modelem přišlo Nintendo i u Super Mario Run, u kterého nastavilo cenovku 9.99$. Dá se předpokládat, že i u Mario Kart bude cena podobná, protože za Super Mario Run získalo Nintendo 30 milionů dolarů.

Nintendo

Dnes nejčtenější

.