Zavřít reklamu

Do App Storu brzy zavítá nová hra Roterra – Flip the Fairytale. Ta je velmi zajímavou logickou adventurou s pohádkovým příběhem od studia Dig-It Games. Pokud tedy tomuto žánru holdujete, určitě byste jí neměli vynechat. Minimálně podle traileru totiž vypadá více než zajímavě.

Ve hře se ujmete role Princezny, která měla po svých rodičích usednout na královský trůn. Jejímu bratrovi Orlandovi se to však nelíbí a uvrhne tak Princeznu do začarovaného lesa. Váš úkol je zcela jasný – potřebujete se dostat zpět do královského hradu. A zde se konečně dostáváme k zajímavému prvku celého titulu, tedy hratelnosti. Princezna totiž ovládá speciální schopnost měnit terén na herní mapě. Ta se skládá z kostek a každou z nich můžete protáčet tak, abyste měli volnou cestu.

Roterra – Flip the Fairytaile tak od hráče vyžaduje prostorovou představivost a logické myšlení, abyste se dostali skrze každý z 80 připravených levelů. Na první pohled si jistě vzpomenete na parádní titul Monument Valley, ale také například na Rubikovu kostku. Už z traileru výše je patrné, že na nás čeká mnoho různých prostředí od prosluněného lesa až po temné jeskyně či samotný hrad. Datum vydání Rottera je stanoveno už na 31. ledna a předobjednat si ji můžete už nyní. Cena je stanovena na 4.99 $, respektive 129 Kč na českém App Storu.

roterra fb

Dnes nejčtenější

.