Zavřít reklamu

Když Apple spolu s iOS 11 představil vychytávku pro Apple Pay v podobě funkce Apple Pay Cash, setkal se s velkým nadšením. Převody peněz mezi jablíčkáři se totiž díky ní velmi urychlily a zjednodušily. Služba je však zatím bohužel dostupná pouze na území USA, takže se na ní ve světě lehce pozapomíná. Kalifornský gigant se nám tak rozhodl osvěžit trojicí reklam s tématikou Apple Pay Cash osvěžit paměť. 

Všechny reklamní spoty kampaně “They send, you spend” jsou velmi krátké a vyobrazují spontánní zasílání peněz mezi přáteli či členy rodiny. Peníze obdržené přes Apple Pay Cash se shromažďují na virtuální kartě v aplikaci Wallet, kterou pak můžete platit u obchodníků s bezkontaktními terminály či její obsah jednoduše převést na bankovní účet. Vše je tak skutečně jednoduché, rychlé a jak je u Applu zvykem intuitivní. 

V tuto chvíli není bohužel jasné, kdy a kam se služba rozšíří. Apple sice na své WWDC v roce 2017 tvrdil, že se jí brzy dočkají i další země, nicméně zatím je v tomto ohledu ticho po pěšině. Čas od času se sice objeví zvěsti o tom, že Apple Pay Cash co nevidět odstartuje v nových zemích, nicméně ani jedna z těchto zpráv se zatím neukázala jako pravdivá. Snad se tedy již za pár týdnů dočkáme v našich luzích a hájích alespoň kýženého Apple Pay. 

apple pay cash fb

Dnes nejčtenější

.