Zavřít reklamu

Začátek roku je tu a s ním i každoroční předsevzetí. Pokud je tím Vaším, naučit se anglicky, pak je Worganizer tou nejlepší volbou!

Naše nová aplikace pro výuku angličtiny obsahuje celkem 12 000 slovíček a procvičovacích vět, rozdělených do 18 témat a 161 lekcí. Slovíčka si můžete procvičovat hravou a interaktivní formou na čtyřech typech cvičení. Ta slovíčka, která si pamatujete nejhůře, najdete v procvičování nejčastě- ji. Hlavně ale neprocvičujete jen slovíčka, ale celé věty, díky kterým si slovíčko mnohem snáze za- pamatujete.

1

Je libo všeobecnou nebo specializovanou slovní zásobu? Potřebujete pevný plán a rychlé pokroky? Nechcete poslouchat umělé hlasy z googlu? Pak je tady Worganizer právě pro Vás.
V naší aplikaci najdete kromě všeobecné slovní zásoby také lekce technické, stavební, zdravotnické a obchodní angličtiny, a to dokonce v úrovních A1, A2 a B1. Učte se to, co potřebujete a neztrácejtečas zbytečnými slovíčky a vazbami.

2

Největší přidanou hodnotou Worganizeru je nepochybně komunikační centrum, kde je Vám tým lektorů plně k dispozici. Potřebujete vyřešit nějaký gramatický oříšek či poradit s kontextovým vy- užitím slovíčka? U nás Vám nebudou odpovídat roboti, ale ochotní lingvisté, a to v co možná nej- kratší době :)

Aplikaci si můžete vyzkoušet na plných ukázkových lekcích zcela zdarma. Jedině u Worganizeru si můžete stáhnout podpůrné materiály k vytištění a podpořit tak svoji výuku i v době, kdy u sebe ne- máte telefon. Veškeré materiály jsou ke stažení na worganizer.eu rovněž zcela zdarma.

A teď bonus navíc! Worganizer je jediná aplikace, pomocí které sbíráte kredity, za které si můžete koupit buď další lekci, nebo pomoci tam, kde je to třeba. Zopakujte si nová slovíčka a podpořte zá- roveň jeden z aktuálních charitativních projektů. Pomůžete tak nejen sobě, ale zároveň třeba lesníškolce nebo psímu útulku :)

3

Stáhněte si Worganizer a napište nám, jak se vám líbil. Budeme se těšit na Vaše podněty!

1 fb

Dnes nejčtenější

.