Zavřít reklamu

Jestli něco Číňané milují, jsou to oslavy tamního Nového roku. Jedná se o velmi starou tradici trvající tradici, která je však v této lidnaté zemi velmi striktně dodržována a to dokonce tak, že se díky ní život v zemi prakticky zastaví. Důležitost tohoto svátku si velmi dobře uvědomuje i Apple, který každoročně v Číně spouští speciální prodejní akce mnohdy doplněné o exkluzivní varianty jeho produktů. Letos padla volba na sluchátka Beats Solo3 Wireless.

Přestože se po stránce zvuku, výdrže či podobných vlastností “novoroční” sluchátka od svých standardních kolegů neliší, díky velmi pěknému designu je přesto nepřehlédnete. Apple u nich vsadil na kombinaci světle šedé barvy se zlatými doplňky a na motiv draka na obou mušlích. Ten je pak vyobrazen i na klasickém látkovém pouzdru, které Apple ke sluchátkům přibaluje. 

Sluchátka vychází v přepočtu na asi 7500 korun, takže svou cenou nevybočují ze standardu. Jak už jsem však psal výše, jedná se bohužel jen o exkluzivní edici, která nebude k dostání nikde jinde než v Číně a i tam se dá očekávat, že bude kusově omezená. Jak tomu však u podobných produktů bývá, v následujících měsících se budou dát sehnat díky překupníkům například ne eBay, byť za několikanásobně vyšší ceny.

beats

Dnes nejčtenější

.