Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Stále vám chybí některé vánoční dárky a už si zoufáte, že to nestihnete? Na iWant máte stále šanci sehnat super dárky, na které navíc můžete uplatnit cashback 3 500 Kč. Pokud si na iWant do 31. 12. koupíte nový Mac, na další produkt dostanete automaticky slevu 3 500 Kč. Když uděláte radost sobě, uděláte radost i svým blízkým.

do textu

Příklady využití vánočního cashbacku:

  1. Pokud si pořídíte Mac, můžete k němu s využitím cashbacku koupit Apple Watch již od 4 290 Kč. Watchky skvěle poslouží ne jednomu uživateli k plnění sportovních novoročních předsevzetí.
  2. Prémiová sluchátka Apple Airpods vás s využitím cashbacku vyjdou jen na 1 490 Kč. Apple AirPods disponují čipem W1, který se postará o bezproblémové bezdrátové připojení a excelentní zvuk. Hodně cool dárek pod stromeček.
  3. Pro nadšence do hudby bude nejlepším dárkem bezdrátový reprák. JBL Charge 4 disponuje 20hodinovou výdrží, stylovým designem a precizním zvukem. S cashbackem vyjde jen na 1 190 Kč.
  4. Akční kameraGoPro HERO7 je k dispozici ve třech konfiguracích, White, Silver a Black. Pokud uplatníte cashback, vyjde vás už na 2 490 Kč.
  5. K novému Macu si také můžete pořídit nový iPhone 7. Díky cashbacku koupíte nové jablko již od 9 990 Kč. Stejně můžete cashback uplatnit i na další modely iPhonů.
  6. Toužíte po novém iPadu? iPad Pro 2018 s podporou Apple Pencil na vás čeká již od 19 490 Kč.

Nechystáte se kupovat nový Mac a přesto si chcete vybrat ten pravý chytrý dárek pro své nejbližší? Na iWant najdete široký výběr smart dárků pro každého. Množství stylového příslušenství, značkové kryty na telefony, hudební vychytávky a jedničky v péči o zdraví – to vše můžete darovat. S iWant budou Vánoce snazší.

do textu2

Více informací najdete ZDE.

titulka

Dnes nejčtenější

.