Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Lensa Photo Editor

Chcete mít svá selfies řádně vychytaná? Vyzkoušejte aplikaci Lensa Photo Editor – skvěle se ovládá a vaše fotografie vylepší efektivně, ale přirozeně.

[appbox appstore id1436732536]

Pop Scanner: Scan and email me

Mít skener u sebe pro každou příležitost se vždy hodí.. Aplikace Pop Scanner: Scan and email me nejenom naskenuje všechny vaše tištěné dokumenty, obrázky a další věci, ale dokáže skeny ve vysoké kvalitě uložit, upravit a odeslat.

[appbox appstore id1444717082]

Tony Hawk’s Skate Jam

Připadá vám, že venku je na prkno příliš velká zima? Zajeděte si prostřednictvím svého iOS zařízení. Legendární Tony Hawk je zpět v nové akční SK8 hře – pusťte se do toho.

[appbox appstore id1385243126]

Jigsaw Puzzles Clash

Je nejvyšší čas patřičně se odreagovat u skládaček. Nechcete skládat sami? Jigsaw Puzzles Clash je první multiplayer, zaměřený skládačky. Tak směle do toho.

[appbox appstore id1440151043]

Exception

Staňte se aspoň na malou chvíli AI programátorem. V průběhu hry musíte asistovat jednotkám v jejich boji proti nepřátelům, vaší zbraní bude programování.

[appbox appstore id1439153819]

iOS Apps 121

Dnes nejčtenější

.