Zavřít reklamu

Pro některé z nás slouží kryt na našem milovaném jablečném zařízení k tomu, abychom jej v případě nechtěného pádu nepoškodili. Pro některé je kryt jakýmsi módním doplňkem, díky kterému můžete dát světu jednoduše vědět, jakou máte zrovna náladu, či jaký máte rádi styl. Avšak osobně si myslím, že většina z nás velice ráda oba dva aspekty spojí dohromady, a vybere si takový kryt, který jednak vypadá dobře, a jednak ochrání naše zařízení. Shodou okolností nám před několika dny do redakce dorazily kryty z internetového e-shopu iSaprio.cz. Pro tyto kryty byla vytvořena nová kolekce designů, která je určena především pro mladé maminky a ženy všeobecně.

Konkrétně nám do redakce dorazilo sedm krytů, které vás zaujmou hned na první pohled. Na všech krytech si prakticky okamžitě všimnete velice kvalitního potisku. Mimo potisku by vás také mohl zaujmout materiál, ze kterého je kryt vyroben. Jedná se o matný silikon, který naprosto perfektně přilne k vaší ruce a nemusíte se tak bát, že by vám z ní telefon vyklouzl.

Kryty jsou vyráběny v České republice a potisk je vytvořen na profesionální tiskařské technice, která převede jakýkoliv obrázek na kryt do toho nejmenšího detailu. Jak už jsem zmiňoval výše, tak potisk je velice kvalitní. Rozhodně se oproti levným obalům nezačne po několikadenním nošení loupat. Samozřejmostí je odolnost proti lehkým škrábancům, které mohou vzniknout například poté, co si do stejné kapsy vložíte klíče či mince a iPhone zároveň.

Resumé

Obaly na mě působí až překvapivě dobrým dojmem. Rozhodně se nejedná o kryty „za pár dolarů z Číny“ – několik krytů právě z této země už mi rukama prošlo a s obaly z iSaprio nemají skutečně nic společného. Matný silikon není 100% průhledný, a tak vám svou barvou může připomínat mléčné sklo. Tloušťka krytu je naprosto ideální a bez problému padne do ruky. V místech, kde se nacházejí tlačítka, je tloušťka obalu logicky o něco užší. Avšak i přesto se nemusíte bát, že by obal praskl. Pořád však ale musíte brát na vědomí, že se jedná o plastový výrobek, nikoliv o karbonový kryt, a tak se podle toho k němu musíte chovat.

Obaly nejen s designy z nové kolekce pro maminky můžete zakoupit na internetovém obchodu iSaprio.cz. Rád bych zmínil i to, že zde můžete využít také službu Kryt s vlastním potiskem. Pomocí aplikace si tak můžete vytvořit potisk na kryt přesně podle vaší fantazie. Bude to společná fotka rodiny, váš čtyřnohý miláček, či milovaný šestiválec? To záleží jen a jen na vás.

isaprio-fb

 

Dnes nejčtenější

.