Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

1 Habit

Nemáte nouzi o cíle, ale dělá vám problémy je řádně plnit? Pomůže vám s tím užitečná aplikace 1 Habit. Minimalistická appka vás provede každým vaším dnem a bude vás motivovat k tomu, abyste si splnili vše, co jste si stanovili.

[appbox appstore id1420237827]

MIYAMOTO

Miyamoto je kouzelná karetní hra pro jednoho hráče, která vás uchvátí jak svým designem, tak i pojetím. V rychlosti si osvojte pravidla a vydejte se do fascinujícího světa japonských samurajů.

[appbox appstore id1440364681]

Magic Pad – Remix Hit Songs

Vytvářejte svou vlastní hudbu a staňte se na chvíli DJem. Magic Pad nabízí tři různé režimy pro každého hráče na jakékoliv úrovni. Aplikace rovněž umožňuje přímou spolupráci s přáteli či kolegy.

[appbox appstore id1441389614]

Sevn

V řadě kultur i náboženství je sedmička v historii zakořeněná jako mocné, magické číslo. Hra Sevn má sedmičce vzdát hold. Vaším úkolem v ní bude sestavit sedm věží ze sedmi barev. Zní to jednoduše? Však uvidíte…

[appbox appstore id1179097907]

Connect

Zdánlivě jednoduchá, ale neuvěřitelně zábavná a potenciálně návyková – taková je nová iOS hra Connect. Váš úkol je jasný- spojit dohromady všechny tečky stejné barvy. Kolik toho zvládnete?

[appbox appstore id1416467796]

iOS Apps 224

Dnes nejčtenější

.