Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Nakupování dárků je pro mnoho lidí vrcholně stresujícím zážitkem. Nejen, že je nutné vlézt do obchodního centra přecpaného lidmi, ale to nejtěžší přichází už s vymýšlením dárku. Co by asi mohlo potěšit vašeho partnera? Jaký dárek udělá radost puberťákovi? Co proboha koupit mamince? Na Smarty vědí moc dobře, které chytré vychytávky na vaše nejbližší platí.

Pro muže

Že je těžké ženě koupit dárek? Pro muže to není o moc lehčí. S čím však nikdy nešlápnete vedle, je elektronika a chytré hračky. V každém chlapovi je kousek malého kluka, proto ho potěšíte třeba chytrou vlaštovkou nebo dronem. Uvidíte, jak bude pod stromečkem skákat do vzduchu. Dobrodružnější typy zase dostanete do kolen akční kamerou, třeba nejnovější GoPro HERO 7, kterou využije při jízdě na kole i lyžování. Při sportování ocení také některé ze sportovních hodinek nebo fitness náramků, jejichž cena začíná už na pár stovkách.

Pokud je váš manžel spíše hudební fajnšmekr a chtěl by se naučit hrát na nějaký hudební nástroj, můžete mu pořídit systém výuky hry na kytaru Fret Zealot. Při ceně lekcí hry na kytaru s učitelem se vám jeho cena vrátí zpět do pár měsíců.

  • Všechny tipy na dárky pro muže najdete ZDE.

Pro ženy

I ženu můžete bez problémů potěšit nějakou tou elektronikou. Věřte, že maminku nebo babičku nadchnete, když koupíte robotický vysavač, který jim ulehčí práci. Darovat můžete také zdraví v podobě sonického zubního kartáčku Kolibree nebo nutriční váhy, která usnadní orientaci v potravinách.

Víno, ženy a zpěv odjakživa patřily k sobě, a proto ženu nikdy neurazíte elegantními sluchátky iWant Pods, bezdrátovým reproduktorem či retro gramofonem Lenco L-3867.

Z drobností ji určitě potěší powerbanka Hyper Pearl ukrytá v kosmetickém zrcátku s LED světýlky. Ta poslouží nejen při dobíjení telefonu, ale i při úpravě zevnějšku. Nádherným módním doplňkem jsou luxusní růžově zlaté hodinky Samsung Galaxy Watch se Super AMOLED displejem, dotykovým ovládáním a voděodolností 5ATM. Ale to jen v případě, že byla vaše manželka opravdu celý rok hodná!

  • Všechny tipy na dárky pro ženy najdete ZDE.

Pro děti

Žijeme v době technické, která se “bohužel” dotýká i nejmenších dětí. Ale je to opravdu tak zlé? I z času stráveného u tabletu nebo s chytrým robotem může mít dítě ten správný prospěch. Hraní v rozumné míře tříbí mysl, rozvíjí představivost i motorické funkce. Nejmenším proto pořiďte třeba interaktivní hračky Neobear, globus AR Globe, který je naučí zeměpis, nebo sadu karet Popup ZOO pro malé milovníky zvířátek. Obě sady pracují s rozšířenou realitou AR, takže na ně stačí namířit tablet a zázraky se začnou dít.

Máte doma puberťáka? Pro toho už je těžší vybrat dárek. Ale nebojte se, když to má bluetooth, styl a dá se to připojit k telefonu, bude to milovat. O čem je řeč? Třeba o bezdrátových sluchátkách KYGO, reproduktorech JBL nebo stylových flashkách s motivy filmových a seriálových hrdinů.

  • Všechny tipy na dárky pro děti najdete ZDE.

Pro mazlíčky

Kdo má doma pejska nebo kočičku ví, že i němé tváře mají z dárků radost. A proto bychom na ně neměli zapomínat ani o Vánocích. Na Smarty pro vás sestavili výběr produktů, které vám usnadní péči o mazlíčky, zpříjemní jim hraní nebo společné výlety.

Pro pohodlný spánek a pocit bezpečí vašich miláčků je k dispozici chytrý pelíšek Petkit Cozy, který má automatickou termoregulaci a díky designovému provedení bezvadně zapadne do vaší domácnosti. Abyste mohli svého psa nakrmit, i když zrovna nejste doma, pořiďte mu automatický dávkovač krmiva, který zajistí adekvátní příjem potravy.

Při výletech autem oceníte pás do auta Petkit, který se připevní ke klasickému bezpečnostnímu pásu a snadno se připne k obojku nebo hrudnímu postroji zvířete. Při delších procházkách se bude hodit cestovní láhev Petkit Eversweet Travel nebo chytré vodítko Petkit GO Smart, které zaznamená čas vycházky a změří také vzdálenost, kterou jste se svým miláčkem ušli.

  • Všechny tipy na dárky pro děti najdete ZDE.
tipy-na-darky

Vánoce už se blíží! Tak ať vám jde vybírání od ruky!

tipy-na-darky

Dnes nejčtenější

.