Zavřít reklamu

Herná knižnica App Store disponuje tisíckami kvalitných titulov, medzi ktorými sa nestratia ani tie od českých, či slovenských vývojárov. Špičku v okruhu zariadení s iOS predstavuje bez debaty štúdio MADFINGER Games, ktoré nám počas uplynulých rokov prinieslo pecky ako napríklad UNKILLED alebo Shadowgun. Na zoznam českých tvorcov, ktorí operujú na platforme iOS sa už o niekoľko dní pridá štúdio Amanita Design so svojím zábavným titulom Chuchel. Od autorov z prostredia spomínaných titulov sme sa v minulosti mohli dočkať fantastických herných zážitkov ako Machinarium, Samorost alebo Botanicula, ktoré zožali množstvo úspechov na poli mobilných telefónov.

Chuchel sa dočkal svojho debutu začiatkom tohto roka na platforme PC, kde sa dočkal celkom solídnych ohlasov. Expanzia hry na mobilné zariadenia sa tak nesie v znamení prínosu tejto hry do sveta mobilných telefónov, ktorý neustále naberá na sile v očiach globálnej hernej komunity. Zábavný príbeh nemotorného protagonistu nás postaví na honbu za vytúženou čerešňou, ktorú musíme v priebehu hry získať. Počas jednotlivých sekvencií sa stretneme s bizarnými a skutočne smiešnymi zvratmi, ktoré nás pobavia v animovanom spracovaní.

Netradičné spracovanie titulu Chuchel zaujme nejedného herného fanúšika.

Okrem výborného spracovania sa môžeme tešiť aj na tematický soundtrack, ktorý v kombinácií s dejovou líniou vyčarí úsmev na tvári každého hráča. Tvorcovia sľubujú perfektnú hrateľnosť vzhľadom na fakt, že hra je ako stvorená pre zariadenia s dotykovou obrazovkou. Množstvo fanúšikov štúdia pritom dodáva, že hry z ich produkcie sú na platforme iOS doslova neodolateľné a na žiadnom inom zariadení si ich neužijete tak, ako na mobilných zariadeniach. Na presvedčenie na vlastnej koži si však budeme musieť počkať ešte dva dni. Nenechajte si ujsť nižšie uvedený trailer, ktorý vám priblíži myšlienku tohoto bláznivého herného titulu.

  • Hra Chuchel vychádza na iPhony už 29. novembra/listopadu

Chuchel

Dnes nejčtenější

.