Zavřít reklamu

Začiatkom roka sme mohli byť svedkami malého teaseru, ktorý odhaľoval príchod známej strategickej adventúry z dielne THQ Nordic na mobilné zariadenia. Jednalo sa o hru This is the Police, ktorá sa dočkala celkom solídnych úspechov na platforme PC a konzol Xbox One a PS4. Príchodu mobilného portu nepredchádzalo žiadne oficiálne ohlásenie, preto si mnohí fanúšikovia mysleli, že šlo iba o chybu na strane webu vývojárov. Zdá sa, že to tak nebolo, pretože This is the Police sa už čoskoro objaví na obrazovkách našich iPhonov. Začiatkom týždňa sme sa konečne dočkali vytúženého oznámenia zo strany dcérskej spoločnosti HandyGames, ktorá potvrdila príchod hry na platformu iOS.

V hre sa postavíme do úlohy policajného vyšetrovateľa Jacka Boyda, ktorého čaká neľahká úloha vo vyšetrovaní zločinov. Hra využíva naratívnu funkciu spojenú s rozhodnutiami samotného hráča, preto budú kroky virtuálnej postavy len a len na vás. Sympatické minimalistické spracovanie ponúka zaujímavú indie grafiku, pričom gameplay je vykonštruovaný hlavne vo forme operácie s textom a odpovedania na otázky. V príbehu sa budete musieť vysporiadať s kriminálnikmi v mafiánskych kruhoch, ale aj s politikmi alebo skorumpovanými príslušníkmi zákona. V hre sa dočkáme množstva zaujímavých a pútavých dejových línií, ktoré bude dopĺňať poriadna dávka zvratov a plot twistov. Pri každom rozhodnutí je nutné rozmýšľať aj nad príslušnými následkami a poriadne využiť svojho strategického ducha.

Tvorcovia naviac podotýkajú, že sa bude jednať o prémiovú hru so žiadnym doplnkovým príplatkom. To znamená, že ak sa rozhodnete si hru zakúpiť, dočkáte sa kompletného balíčka bez akéhokoľvek ďalšieho doplácania. HandyGames chce v podobnej iniciatíve pokračovať, pričom dodáva, že sa v ich počinoch nikdy nestaneme svedkami akýchkoľvek mikrotransakcií a zbytočného ťahania peňazí z našich peňaženiek. V budúcnosti sa tak určite dočkáme množstva kvalitných herných zážitkov, ktoré si budeme môcť užiť plnými dúškami. Nenechajte si ujsť nižšie uvedený trailer, ktorý vás zasvetí do myšlienky hry.

  • Hra This is the Police dorazí na zariadenia s iOS už 13. decembra/prosince

Police

Dnes nejčtenější

.