Zavřít reklamu

Tuto neděli bude na Champs-Élysées pěkně rušno. Apple zde totiž otevře svůj nový obchod, který architekturou skvěle zapadne do okolí historické čtvrti. Pobočka Applu bude sídlit na adrese 114 Avenue des Champs-Élysées, což je nádherné místo, kde pěší zóna k obchodu mírně stoupá a protější stranu pravidelně lemuje stromořadí.

Společnost investovala nemalé finanční prostředky do rekonstrukce historické budovy, ve kterém se bude její obchod nacházet. Hlavní ředitel designu Applu Jon Ive k vzezření budovy řekl: „Hlavní prioritou společnosti Apple bylo ctít architekturu celé budovy tak, aby zde vznikly prostory jak velkolepé, tak intimní.“ Nový obchod Applu má být tím nejpůsobivějším, který společnost Apple ve Francii vůbec má. „Energie v Paříži je elektrizující. Doufám, že každý, kdo navštíví Apple na Champs-Élysées, bude inspirován, odhalí svou tvůrčí zvědavost a naučí se něco nového.“ dodala viceprezidentka pro maloobchod Angela Ahrendtsová.

Apple z příprav na slavnostní otevření zveřejnil několik fotografií:

Apple Store na Champs-Élysées bude už 506. obchodem Applu. Pobočka nabídne zaměstnání celkem 330 lidem. Kalifornský gigant se k otevření francouzského Apple Storu odhodlá přesně týden poté, co otevřela svůj vůbec první Apple Store v Thajsku v obchodním domě Iconsiam. Na fotografie z jeho slavnostního otevření se můžete podívat v našem minulém článku.

Champs-fb

Dnes nejčtenější

.