Zavřít reklamu

Štve vás, že po každém updatu se váš iPhone zpomalí, začne u něj zlobit výdrž baterie či se potýkáte s jinými nepříjemnými problémy? Pak vězte, že po dočtení následujících řádků budete za zpomalený a rychleji se vybíjející iPhone rádi. V USA totiž jednomu muži po updatu na iOS 12.1 jeho iPhone X dokonce explodoval. 

Podle dostupných informací vlastnil muž iPhone od ledna letošního roku, přičemž za tuto dobu s ním neměl sebemenší problém. Poté, co však začal systém v telefonu aktualizovat na iOS 12.1, se začal iPhone zahřívat, později se z něj začalo kouřit, až nakonec před zraky majitele explodoval. Výbuchu se sice pokusil majitel zabránit odpojením telefonu od originální nabíječky, když si začal všímat podivného chování telefonu, už však bylo pozdě.

Jelikož je podobná věc skutečně znepokojivá, obrátil se nešťastný majitel iPhonu přímo na Apple, který se nyní snaží celou událost objasnit. Majitele proto požádal, aby mu telefon zaslal na prozkoumání. Už nyní se však nechal kalifornský gigant slyšet, že update destrukci iPhonu odstartovat neměl. 

O explozi iPhonu neslyšíme bohužel v poslední době poprvé. Není tomu totiž tak dávno, co se v krátkém časovém horizontu v několika Apple Storech na různých místech světa odehrály podobné případy. Všechny byly podle dostupných informací zapříčiněny špatnou manipulací s baterií v horším stavu. Tato příčina zde ale nepřipadá v úvahu. 

iphone x explosion

Dnes nejčtenější

.