Zavřít reklamu

Xbox Game Pass predstavuje jedno z najväčších lákadiel, akými disponuje herná divízia spoločnosti Microsoft. Za relatívne nízky mesačný poplatok si môžete dopriať desiatky, ba až stovky titulov, ktoré si môžete vychutnať na konzole Xbox One, prípadne na PC s Windows 10. Okrem nestarnúcich klasík ako séria Halo alebo Gears of War z éry predošlej generácie Xbox 360, tu nájdeme aj čerstvé exkluzivity, ktoré dorazili do služby hneď po oficiálnom príchode na trh. Nie je žiadným tajomstvom, že Microsoft posledné týždne testoval mobilnú aplikáciu pre zariadenia so systémom iOS, ktorá má uľahčiť orientáciu a sťahovanie hier prostredníctvom služby Game Pass. Po výborne zvládnutom beta testovaní sa tak appka dostáva na svetlo širokej verejnosti, pričom si ju môžete stiahnuť aj vy.

Na to, aby ste aplikáciu mohli využívať naplno, musíte samozrejme vlastniť konzolu Xbox One a byť členov predplatného Xbox Game Pass. V opačnom prípade nemá appka takmer žiaden význam, aj keď je dostupná zadarmo. Pomocou iPhonu si tak môžete sťahovať, prehľadávať a ukladať dostupné hry priamo do vášho herného stroja. Po dlhšom testovaní musím uznať, že sa jedná o veľmi prehľadný a intuitívny spôsob, ako sa ešte viac zoznámiť s funkciami a devízami predplatnej služby. Rozhranie aplikácie možno porovnať s klasickou „xboxáckou“ appkou, v ktorej môžete sledovať činnosť vašich priateľov, prezerať si tie najnovšie herné kúsky alebo pozrieť si zaujímavé videá od vývojárov.

Xbox Game Pass ponúka širokú škálu herných titulov, z ktorej si vyberie aj ten najnáročnejší fanúšik. 

Vďaka roztriedeniu hier do jednotlivých kategórií sa s aplikáciou zoznámite pomocou niekoľkých klikov, aj keď ste sa členom predplatnej služby stali len nedávno. Nejedná sa o nič zložité. Po otvorení aplikácie sa stačí jednoducho prihlásiť do svojho konta Microsoft a následne si užívať všetky benefity, ktoré služba prináša. Ak sa teda tešíte na príchod určitého titulu, no momentálne sa nenachádzate doma, či v blízkosti svojej konzoly, prostredníctvom appky si viete hru nainštalovať nech ste kdekoľvek. Malý vreckový pomocník vám tak umožní neustály kontakt s vašou konzolou Xbox One.

  • Aplikácia Xbox Game Pass pre zariadenia s iOS je dostupná zadarmo v App Store

[appbox appstore id1374542474]

Game Pass

Dnes nejčtenější

.