Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry pro macOS. Vybíráme ty, které jsou dočasně zlevněné nebo zcela zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zlevněná či zdarma.

App Store

Elements Lab – Templates

Za skvělou cenu si nyní můžete pořídit sadu objektů do aplikací z iWork. Celkem Elements Lab obsahuje přes 2000 setů nejrůznějších obrázků, tvarů, log či nápisů, kterými můžete vylepšit své dokumenty nejen v Pages, ale také v Numbers, iBooks Author a dalších aplikacích.

[appbox appstore id548645701 oldprice=“599 Kč“]

PeakHour 4

PeakHour 4 je jednoduchý nástroj monitorující internetovou síť u vašeho Macu. Můžete si zobrazit pohled na stav sítě v reálném čase, případně jakékoliv již uběhlé období. Pro mnoho uživatelů bude užitečná také funkce přístupu k aplikaci skrze iPhone či iPad.

[appbox appstore id1241445112 oldprice=“299 Kč“]

Internet Status – Online / Not

Podobnou funkci jako aplikace výše plní i Internet Status – Online / Not. Ta je však mnohem jednodušší a nenabízí tolik funkcí. Tou hlavní je zobrazení stavu sítě, tedy zda je váš Mac připojen k internetu či nikoliv. Stejně tak vám zobrazí aktuální rychlost připojení a kolik dat jste spotřebovali od zapnutí přístroje.

[appbox appstore id1039633009 oldprice=“119 Kč“]

Parkour Simulator 3D

Parkour je čím dál oblíbenějším sportem a vy sis jej můžete vyzkoušet v této hře. Ta obsahuje jednak příběhový režim, ale také například Battle Mode, ve kterém se snažíte být tím nejlepším na světě.

[appbox appstore id1065432821 oldprice=“599 Kč“]

Steam

PAC-MAN 256

O Pac-Manovi slyšel snad každý. Tato žlutá a stále hladová herní postavička se vrací ve hře PAC-MAN 256. Základ hry je stejný – snězte všechny tečky a dejte si pozor na duchy. Avšak v 256 se nepohybujete po známém čtvercovém území, ale v nekonečném labyrintu. Navíc je dostupná i hra více hráčů, kdy v jedné hře mohou být až čtyři.

[appbox steam simple 455400 oldprice=“4.99 €“]

Shadow Tactics: Blades of the Shogun

Shadow Tactics je velmi zajímavou hardcore stealth hrou založenou na taktice a odehrávající se v Japonsku okolo období Edo. Ujmete se role týmu specialistů, se kterými se budete plížit mezi nepřáteli, které poté co nejefektivněji zpacifikujete. Každá z postav má jedinečné schopnosti, a tak je potřeba zvolit vhodnou taktiku a formu jejich spolupráce. Hra nabízí tři úrovně obtížnosti, pěknou stylizaci a u hráčů je velmi oblíbená.

[appbox steam simple 418240 oldprice=“39.99 €“]

imac fb

Dnes nejčtenější

.