Zavřít reklamu

Od představení nových iPadů Pro nás dělí posledních několik hodin, přesto však příval úniků informací neustává. O ten poslední ze postarala společnost Olixar, která je známá především díky výrobou krytů pro jablečná zařízení, která však nejsou ještě ani představena. I přesto se ale ve valné většině případů Olixar trefí do přesného designu, díky čemuž jej lze považovat za velmi přesný zdroj informací. Co tedy kryty pro nové iPady prozradily tentokrát?

Ze snímků je patrné, že Apple u iPadu Pro skutečně upustil od Lightning konektoru a nasadil místo něj USB-C. Díky němu tak bude možné nové iPady Pro propojit se 4K monitory, což u stávajících verzí nebylo právě kvůli nedostatečnému portu možné. iPady se tak navíc stanou kompatibilní s nabíječkami pro nové MacBooky, což lze označit též za výhodu.

Velkou neznámou je port, který se nachází na pravém boku iPadu. Dosud jej nikdo nedokázal identifikovat a Olixar k němu nedodal jakékoliv informace – pouze, že bude potřebný. Teoreticky by se ale mohlo jednat o Smart konektor pro připojení příslušenství, který se nachází na stejném místě i u starších generací iPadů Pro. Port u nového iPadu ale vypadá alespoň podle výřezu v krytu lehce větší. Zajímavý je i jakýsi port na zádech iPadu těsně nad USB-C zdířkou.

Jak už jsme psali výše, snímky lze označit za věrohodné především díky minulosti Olixaru, který takto odhalil například vzhled iPhonu XS, XS Max a XR, a to dokonce měsíce před jejich oficiálním zveřejněním. Zapomínat nesmíme ale ani na jeho neúspěch v podobě předpovídání blížícího se iPhonu SE 2 v bezrámečkovém designu, pro který též chystal několik krytů, avšak nakonec zbytečně.

Fotky od obalu pro iPad Pro poukazují na jeho budoucí vzhled- Co nás čeká?

Dnes nejčtenější

.