Zavřít reklamu

MacBooky samy o sobě už jsou opravdu výkonné, avšak během dnešní konference Apple společně s novým MacBookem Air představil produkt Blackmagic eGPU Pro. Jednoduše řečeno se jedná o vysoce výkonnou externí grafickou kartu, kterou můžete připojit ke kterémukoliv Macu či MacBooku, který disponuje portem Thunderbolt 3. Potřebujete-li vysoký grafický výkon, například ke hraní her a nebo k profesionální editaci videí v náročných programech, je Blackmagic eGPU Pro pro vás to pravé ořechové.

Takto vypadá Blackmagic eGPU Pro:

Blackmagic eGPU Pro disponuje grafickým procesorem Radeon RX Vega 56 společně s 8 GB HBM2 paměťmi. Právě tato grafická karta zvládá extrémně náročné grafické úlohy – bez problému se tak s jakýmkoliv MacBookem s podporou Thunderbolt 3 můžete výkonem vyrovnat iMacu Pro. Designová stránka této externí grafické karty je stejně jako její vnitřnosti famózní. Čistá, hliníková skříň disponující DisplayPortem 1.4, HDMI 2.0, 4x USB 3.0 a 2x Thunderbolt 3 – jednoduše paráda.

Nově představený MacBook Air si můžete prohlédnout v galerii níže:

Připojený MacBook Pro navíc dokáže Blackmagic eGPU Pro nabíjet příkonem až 85 W. V krabici s Blackmagic eGPU Pro nesmí mimo samotného produktu chybět 50cm Thunderbolt 3 kabel k propojení, společně s napájecím kabelem. Samotná skříň váží 4,5 kilogramu a její velikost je 29,44 cm × 17,68 cm × 17,68 cm. Pro zakoupení Blackmagic eGPU Pro si připravte 33.999 Kč. Na závěr dodám, že pro funkci jakékoliv eGPU je nutné mít na svém MacBooku nainstalovaný nejnovější operační systém macOS 10.14 Mojave.

blackmagic_pro_fb2

Dnes nejčtenější

.