Zavřít reklamu

K jedným zo zlatých klincov dnešného večera patrilo nepochybne predstavenie čerstvo nových iPadov Pro, ktoré predstavujú špičku v oblasti vlajkových lodí na poli tabletov jablčnej spoločnosti. Debut zažila rovnako ako v predchádzajúcom prípade dvojica iPadov vo veľkostiach 11“ a 12,9“ s ostrými hranami, celistvým displejom a hromadou iných vychytávok. Na oficiálnej stránke Apple sa objavila informácia, ktorá prezrádza kompletné balenie nových iPadov. Podľa toho možno skonštatovať, že sa dočkáme výrazného upgradu v zmysle rýchlosti nabíjania týchto zariadení. K iPadu Pro totiž dostaneme rýchlejší 18W adaptér s USB-C, narozdiel od predchádzajúcich modelov, ktoré disponovali 12W USB-A napájaním.

Nový adaptér s USB-C by mal prispieť k výrazne efektívnejšiemu a rýchlejšiemu nabíjaniu nových jablčných tabletov, ako aj nových iPhonov. V tom prípade je však nutná redukcia z USB-C na Lightning koncovku, ktorou ešte stále iPhony disponujú. V konečnom dôsledku sa tak v balení iPadu Pro nachádza samotný tablet, metrový kábel s koncovkou USB-C a spomínaný 18W adaptér. Zaujímavosťou však je, že zatiaľčo kábel je možné zakúpiť separatívne, adaptér sa vzťahuje iba na balenie nových iPadov. Zaradenia adaptéru do stálej ponuky príslušenstva od Applu, by sme sa však mali časom určite dočkať.

V balení nových iPadov Pro tak okrem tabletu a napájacieho kábla nájdeme aj 18W USB-C adaptér.

Odhady naznačujú, že napájanie adaptéra by mohlo byť najskôr nízke, čo môže vysvetliť, prečo nie je k dispozícii oddelene bez iPadu Pro. Nový iPad Pro predstavuje dokonalé spojenie krásneho hranatého dizajnu a nekonečných funkcií s obdivuhodným výkonom nového čipu A12X Bionic. Predobjednávky na iPad Pro sú spustené od dnešného večera, pričom sa zariadenia oficiálne dočkáme 7. novembra/listopadu.

Adapter

Dnes nejčtenější

.